ONZE PARTNERS

NATURHOTEL CHESA VALISA

Hotel restaurant spa ****

Hirschergg-Kleinwalsertal

Dit hotel is simpelweg een van de beste hotels in het Kleinwalsertal: het zal liefhebbers van architectuur, wellness, biologische keuken, winter- en zomersport en gezinnen verrukken. 

SPORTHOTEL DOMIG

Hotel restaurant ***

Faschina

Dit familiehotel wil het best mogelijke comfort bieden door te wonen in moderne en lichte kamers. In het restaurant vindt u lokale gerechten en wijn. 

APPART GASTAUER

Vakantiehuizen

Saint Gallenkirch

Appart Gastauer biedt luxe vakantiehuizen aan in het centrum van St. Gallenkirch, Montafon/Vorarlberg.

GEBIEDSINFORMATIE

Vorarlberg ligt in het westen van Oostenrijk. Het bestaat uit 6 regio's die sterk van elkaar verschillen. Allereerst vinden we Bregenzerwald bekend om zijn "Kaasroute" en zijn architectonische rijkdom. Dan is er nog het Montafon dat de wandelaars in de zomer en de skiërs in de winter tevreden zal stellen. In ieder geval, mis het Bodenmeer niet. Het Kleinwalsertal is ook een regio voor de sportievelingen onder u: klimmen, mountainbiken, ... En tot slot is de regio Lech Zürs am Arlberg voor de skiërs de thuisbasis van een van de bekendste wintersportplaatsen in de wereld van het alpineskiën.

Of het nu met familie of vrienden is, deze regio biedt allerlei activiteiten aan. Er zijn verschillende muziekfestivals, veel reservaten zoals de Grobes Walsertal...

De regio heeft 2 soorten klimaten. Aan de ene kant een warm gematigd klimaat en aan de andere kant, voor grotere hoogtes, een kouder klimaat.

Vorarlberg is beroemd om zijn gastronomie. In deze regio kunt u regionale en seizoensgebonden producten proeven. Alle producten zijn afkomstig van kleine boeren of kleine lokale fabrieken. In de regio Kleinwalsertal zijn er verschillende vestigingen die regionale specialiteiten aanbieden.

Volg ons op sociale netwerken
Abonneer u op onze nieuwsbrief
Siteplan
  • La Maison de la Montagne et de la Me
  • Instagram - Cercle blanc
  • LinkedIn - White Circle
Mis onze nieuwsbrieven niet om exclusieve informatie te krijgen en het beste uit uw verblijf in de bergen te halen.
Bestemmingen
Volgens mijn wensen
Over ons
FAQ
Contact
Gemaakt door I.D. System
Webdesigner - Cassandre Jonckheere
Zin in een vakantie aan zee? Ontdek hier onze partners