VORARLBERG

carte Vorarlberg.png

ONZE PARTNERS

2021-01-20 10.15.36.jpg

Vakantiehuizen

St. Gallenkirch/Montafon

APPART GASTAUER

Appart Gastauer biedt luxe vakantiehuizen aan in het centrum van St. Gallenkirch, Montafon/Vorarlberg.

GEBIEDSINFORMATIE

Vorarlberg ligt in het westen van Oostenrijk. Het bestaat uit 6 regio's die sterk van elkaar verschillen. Allereerst vinden we Bregenzerwald bekend om zijn "Kaasroute" en zijn architectonische rijkdom. Dan is er nog het Montafon dat de wandelaars in de zomer en de skiërs in de winter tevreden zal stellen. In ieder geval, mis het Bodenmeer niet. Het Kleinwalsertal is ook een regio voor de sportievelingen onder u: klimmen, mountainbiken, ... En tot slot is de regio Lech Zürs am Arlberg voor de skiërs de thuisbasis van een van de bekendste wintersportplaatsen in de wereld van het alpineskiën.

Of het nu met familie of vrienden is, deze regio biedt allerlei activiteiten aan. Er zijn verschillende muziekfestivals, veel reservaten zoals de Grobes Walsertal...

De regio heeft 2 soorten klimaten. Aan de ene kant een warm gematigd klimaat en aan de andere kant, voor grotere hoogtes, een kouder klimaat.

Vorarlberg is beroemd om zijn gastronomie. In deze regio kunt u regionale en seizoensgebonden producten proeven. Alle producten zijn afkomstig van kleine boeren of kleine lokale fabrieken. In de regio Kleinwalsertal zijn er verschillende vestigingen die regionale specialiteiten aanbieden.