Val d'Allos

HOTEL RESTAURANT SPA

Alpes-de-Haute-Provence

Val d’Allos is een FAMILY PLUS bergresort dat een groot aantal spelletjes en recreatiemogelijkheden voor kinderen biedt: circuitwandelingen en aangepaste speelterreinen, rodelen, sneeuwtuinen, crèche, recreatiecentrum, enz.
Of het nu voor uw skivakantie is of voor een verblijf in de bergen, jong en oud zullen zich prima vermaken.

Een gevarieerd aanbod van accommodatie. Van hotels tot chalets en gastenkamers, wacht niet langer om uw volgende berguitstapje voor te bereiden.
De Vallée d’Allos biedt een selectie van ideale vakantiewoningen voor uw volgende verblijf. Voor een weekend, tijdens een bezoek, of voor een langer verblijf. Of u nu met uw gezin bent, met z’n tweeën, sportief of beschouwend, iedereen zal iets van zijn gading vinden !

IN DE WINTER

Een drieledige bergbestemming... twee skigebieden en een dorp ! Dit is wat de Val d’Allos zo origineel maakt. Twee elkaar aanvullende resorts en een traditioneel bergdorp aan de poort van het Nationaal Park Mercantour.
De badplaats La Foux ligt op 1800 m hoogte, waar u met uw gezin of uw groep kunt komen genieten van het droge en verkwikkende klimaat voor een gedeelde vakantie. Zijn skipistes - verbonden met Pra Loup - vormen de «Espace Lumière» - een prachtig skigebied met tientallen kilometers en ongeveer 800 m hoogteverschil ! Kinderdorp, speeltuin, sneeuwschoenwandelen en rodelen liggen in het hart van het resort voor maximaal plezier.

IN DE ZOMER

De nabijheid van het Nationaal Park van Mercantour maakt van de Val d’Allos en de hoge vallei van de Verdon een beschermd gebied met een schat aan toegankelijke natuurgebieden.
De Val d’Allos en de Haut Verdon hebben meer dan 1000 km bewegwijzerde paden. De 6 dorpen in de vallei hebben allemaal geklasseerde, gemarkeerde en bewegwijzerde bergwandelroutes van verschillende lengte en moeilijkheidsgraad die zowel de contemplatieve wandelaar als de meest ervaren sporter tevreden zullen stellen.
In een uitzonderlijk groene omgeving, rond een meer van 15.000 m2, staan tenslotte talrijke activiteiten en voorzieningen voor iedereen ter beschikking in het recreatiepark Val d’Allos - le village.

Place de la Coopérative

 04260 Allos

Frankrijk

ADRESSE

CONTACT

  • Gris Icône YouTube
  • Facebook
  • Instagram