Val D'Arly

TOERISTENBUREAU

Savoie

De Val d'Arly is een vertederend gebied, omgeven door unieke landschappen met een architectuur die het milieu respecteert.  Dit gebied, waar het leven goed is, wordt gesteund door zijn inwoners en sluit aan bij de terugkeer naar het essentiële en met een diep respect voor de berg.
Het onthaal is warm en gepersonaliseerd.
2 grote landgoederen om de sensaties te verdubbelen!

De Diamantruimte:
De Espace Diamant, gelegen aan de voet van de Mont-Blanc, is vooral een ruimte van vrijheid gemaakt om een andere manier van skiën te ontdekken.
Groepering 6 Village Resorts, Crest-Voland/Cohennoz, Flumet/Saint-Nicolas la Chapelle, Notre Dame de Bellecombe, Les Saisies/Hauteluce en Praz sur Arly, het biedt leuke hellingen van alle niveaus tussen bossen, bergweiden en dorpen van karakter.

De poorten van de Mont Blanc:
Het domein Portes du Mont Blanc, dat La Giettaz/Le Jaillet (Megève)/Combloux/Cordon omvat, vormt de verbinding tussen de Savoie en de Haute Savoie.
Dit domein garandeert u een ongelooflijke reis tussen dennenbomen en berghutten, met een grote verscheidenheid aan sneeuwsporten.
De Giettaz is een paradijs van poedersneeuw; skiërs die dorsten naar pistes en sensaties zullen er blijven hangen met een van de mooiste panorama's van de Alpen op de top, een adembenemende 360°!


Voor niet-skiërs zijn er vele activiteiten: hondensleeën, nieuwe sneeuwsporten, sneeuwschoenwandelen, mountainbiken op sneeuw..., en niet te vergeten de culturele en feestelijke activiteiten gedurende de hele winter.

De kleine extra's van het station:

- Nieuw: ritjes op Swincars, de elektrische vierwielers

- Babysleeën: initiatie tot het besturen van hondensleeën vanaf 3 jaar
- Museale ruimte van de zuivelcoöperatie

 

  • Facebook
  • Instagram
  • Gris Twitter Icon
  • Gris Icône YouTube

Rue du Mont Blanc
73590 Flumet

Frankrijk

ADRES

CONTACT