Val D'Arly

TOERISTENBUREAU

Savoie

De Val d'Arly is een vertederend gebied, omgeven door unieke landschappen met een architectuur die het milieu respecteert.
Het onthaal is warm en gepersonaliseerd.
2 grote landgoederen om de sensaties te verdubbelen!

De Diamantruimte:
De Espace Diamant, gelegen aan de voet van de Mont-Blanc, is vooral een ruimte van vrijheid gemaakt om een andere manier van skiën te ontdekken.
Groepering 6 Village Resorts, Crest-Voland/Cohennoz, Flumet/Saint-Nicolas la Chapelle, Notre Dame de Bellecombe, Les Saisies/Hauteluce en Praz sur Arly, het biedt leuke hellingen van alle niveaus tussen bossen, bergweiden en dorpen van karakter.
Elk jaar wordt in de Espace Diamant de beroemde hondenslee-race gehouden: La Grande Odyssée Savoie Mont-Blanc!

De poorten van de Mont Blanc:
Het domein Portes du Mont Blanc, dat La Giettaz/Le Jaillet (Megève)/Combloux/Cordon omvat, vormt de verbinding tussen de Savoie en de Haute Savoie.
Dit domein garandeert u een ongelooflijke reis tussen dennenbomen en berghutten, met een grote verscheidenheid aan sneeuwsporten.
De Giettaz is een paradijs van poedersneeuw; skiërs die dorsten naar pistes en sensaties zullen er blijven hangen met een van de mooiste panorama's van de Alpen op de top, een adembenemende 360°!


Voor niet-skiërs zijn er vele activiteiten: hondensleeën, nieuwe sneeuwsporten, sneeuwschoenwandelen, mountainbiken op sneeuw..., en niet te vergeten de culturele en feestelijke activiteiten gedurende de hele winter.

De kleine extra's van het station:

- Babysleeën: initiatie tot het besturen van hondensleeën vanaf 3 jaar
- ATV op sneeuw
- Museale ruimte van de zuivelcoöperatie

 

  • Facebook
  • Instagram
  • Gris Twitter Icon
  • Gris Icône YouTube

Rue du Mont Blanc
73590 Flumet

Frankrijk

ADRES

CONTACT