SAVOIE

carte Savoie.png

ONZE PARTNERS

_DSC4443©david machet.jpg

VAL D'ARLY

Savoie

Toeristenbureau

De Val d'Arly is een vertederend gebied, omgeven door unieke landschappen met een architectuur die het milieu respecteert.

IMG_4962.JPG

LE BONHEUR DES PISTES

Val Cenis

Residentie ***

De residentie " Le Bonheur des pistes " bestaat uit twee typische chalets van steen, hout, met dak in Lauzes van het land, van groot comfort.

Photo 184.jpg

LA COMBE

Aussois

Residentie

De residentie La Combe bestaat uit 4 chalets gebouwd van steen en hout. Het is gelegen op een zonnig plateau geselecteerd voor uw comfort!
De chalets liggen dicht bij het dorpscentrum en de winkels en op 800 m van de skipistes en de langlaufpistes.

SAISIES_W18©Thuria-SkiFamille-136.jpg

LES SAISIES

Savoie

Toeristenbureau

Les Saisies is een familiedorp op menselijke schaal met alle diensten van een grote badplaats. Meer dan 30 niet-ski-activiteiten (buiten en binnen) met uitzicht op de Mont Blanc.

petitmontcenis.jpg

LE PETIT MONT CENIS

Val Cenis - Termignon

Residentie

De residentie "Le petit Mont Cenis" biedt u een prachtig uitzicht op de Vanoise gletsjers. Het ligt aan de voet van de skiliften en het ontmoetingspunt van de skischool.

hotel-val-thorens-generique-1_thumb_750x

MMV VAL THORENS

Val Thorens

Hotel ****

Het hoogste station van Europa troont in al zijn majesteit op de top van de Trois Vallées, het grootste skigebied ter wereld met maar liefst 600 km aan pistes, Val Thorens is een bezoek waard.

IMG_7617.JPG

DESTINATION HAUTE MAURIENNE 

Aussois - Val Cenis - Lanslebourg - Lanslevillard - Termignon

Bemiddelingsbureau

Voor uw vakantie in de bergen, zowel in de winter als in de zomer, biedt het makelaarskantoor Haute Maurienne u vakantiewoningen aan in comfortabele 2-persoonsappartementen.

IMG_3965.JPG

LES ESSARTS

 Lanslevillard - Val Cenis

Residentie ***

De residentie "Les Essarts" heeft een zeer assertief bergkarakter, ligt op 20 m van de hellingen en heeft het voordeel dat ze in het hart van het historische centrum van Lanslevillard Val-Cenis ligt, op 150 m van het ESF en in de buurt van winkels en diensten.

GEBIEDSINFORMATIE

De Savoie ligt in de Noordelijke Alpen. Het is de thuisbasis van steden als Champany en Vanoise, Les Karellis of Lanslebourg. De regio biedt een veelheid aan activiteiten. Bijvoorbeeld, skiën in het Val-Cenis, sneeuwschoenwandelen en sleeën in de winter, of mountainbiken en natuurwandelingen in de zomer.

 

Tijdens uw verblijf in de Savoie kunt u genieten van de schoonheid van de natuur door te wandelen in nationale parken zoals de Vanoise. Het meer van Mont-Cenis is ook een mythisch meer in de regio.

 

Net als in de Haute-Savoie kunt u in de winter genieten van de sneeuw. De zon brengt echter warmte in uw hart tijdens uw skibreuken in de kou. In de zomer is het weer milder.

 

Savoyaardse specialiteiten zijn goed bekend en er is geen tekort aan. Raclette, fondue, tartiflette zijn een must!