ONZE PARTNERS

HÔTEL BERNER

Zell Am See

HOtel restaurant ***

Het door een familie gerunde Hotel Berner heeft een prachtige, rustige locatie met een panoramisch uitzicht op het dorp en de rivier Zell am See, die beide te voet in 5 minuten te bereiken zijn. 

GEBIEDSINFORMATIE

Salzburg is een federale staat die zijn oorsprong vindt in Oostenrijk. De hoofdstad is de stad Salzburg. Het is DE culturele bestemming bij uitstek. Het historische centrum, bestaande uit kastelen en musea, maakt immers deel uit van het UNESCO-werelderfgoed.

Een groot deel van de regio wordt gedomineerd door de Alpen en is daardoor rijk aan buitenactiviteiten. In Zell Am See-Kaprun kunt u genieten van 3 skigebieden en 400 kilometer aan pistes. Zo kun je bijvoorbeeld de Kitzsteinhorn-gletsjer zien. Bovendien bieden de reliëfs van de Schmittenhöhe of de Gipfelwelt 3000 u prachtige panorama's. De regio heeft ook een 36-holes golfbaan, een meer en een spa, de TAUERN SPA.

In de zomer is de regio ook erg populair bij toeristen, omdat er meer dan 400 kilometer gemarkeerde paden zijn. Soms klimt u tot meer dan 3.000 meter boven de zeespiegel, soms komt u aan de rand van een meer. Andere activiteiten, zoals peddelen, zijn ook beschikbaar.

Wat het klimaat betreft, is dit een regio die het hele jaar door onderhevig is aan enige neerslag in de vorm van regen of sneeuw.

In Salzburg kunt u de traditionele Backhendl, een gepaneerde kip, of de Stelze, een varkensschenkel, proeven.

Volg ons op sociale netwerken
Abonneer u op onze nieuwsbrief
Siteplan
  • La Maison de la Montagne et de la Me
  • Instagram - Cercle blanc
  • LinkedIn - White Circle
Mis onze nieuwsbrieven niet om exclusieve informatie te krijgen en het beste uit uw verblijf in de bergen te halen.
Bestemmingen
Volgens mijn wensen
Over ons
FAQ
Contact
Gemaakt door I.D. System
Webdesigner - Cassandre Jonckheere
Zin in een vakantie aan zee? Ontdek hier onze partners