• Alexandre

VAN DE PISTES NAAR DE SAUNA | WINTER WELLNESS IN EEN BIOHOTEL

Veel hout. Veel licht. Veel ruimte. Zuivere vormen. De geur is aangenaam: hout, etherische oliën en kruiden en specerijen die verdampen in wierookschalen. En de AlpinSPA van Chesa Valisa is uitzonderlijk stil, zonder achtergrondgeluiden die uw gedachten kunnen storen. Het is precies de juiste plek om te ontspannen van de drukte en op te warmen na een lange dag skiën.Het skigebied OK-Bergbahnen (Oberstdorf-Kleinwalsertal) biedt meer dan 120 kilometer piste in Oostenrijk en Duitsland. Van blauwe tot zwarte pistes, er is voor elk wat wils. Juist naast de skipiste, op een hoogte van 1.200 meter, ligt het klimaatneutrale Hotel van Vorarlberg.Hier, is het devies om alles los te laten...


Zwemmen in de het hele jaar door verwarmde buitenzwembad, omgeven door poedersneeuw, met uitzicht op de besneeuwde Widderstein tegenover...


Een sessie in de grote Finse sauna met een panoramisch uitzicht op de witte...


Tijdens een abhyanga, een volledige lichaamsmassage met kruidenolie volgens de Ayurvedische traditie. Of tijdens een verzorging met de fijn geurende cosmetica van MARÌAS, het eerste Oostenrijkse gecertificeerde biologische natuurcosmeticamerk.


"Spanning alleen werkt niet even goed als ontspanning alleen. We hebben beide nodig en daarom is de combinatie van skiën en wellness onverslaanbaar," zegt eigenaresse Magdalena Kessler.


Zij runt het Naturhotel Chesa Valisa samen met haar broer David Kessler voor de 14e generatie...Skiën maakt hongerig, dus na een dag op de piste genieten onze gasten niet alleen van een huisgemaakte Kaiserschmarren, maar worden ze ook verwend door chef-kok Bernhard Schneider met culinaire hoogstandjes uit de regio Kleinwalsertal.Sinds 2004 heeft het Naturhotel Chesa Valisa het groene label en sinds 2007 is het natuurhotel lid van de BIO-hotels. Dus aarzel niet en kom deze winter ontspannen in deze oase van rust!