• Alexandre

UW ZOMER BASISKAMP : PRAZ DE LYS SOMMAND IN HAUTE-SAVOIE !

Voor U is de zomertijd een rijm met " simpelheid " en " sereniteit " ? De hoogvlakten van Praz de Lys Sommand en de oude dorpen van Taninges en Mieussy zijn voor u gemaakt!


Laat uw rugzak zakken!

Een basiskamp is een veilige plaats om expedities te leiden. U kunt het grootste deel van uw bagage achterlaten, er slapen en genieten van het terugvinden van rust en sereniteit na een lange dag van trekken. Grote sportman of avonturier in de dop? In Praz de Lys, Sommand, Taninges of Mieussy zult u snel ontdekken dat iedereen er plezier in vindt om zijn activiteiten te ondernemen en elkaar 's avonds te ontmoeten om hun avonturen van de dag te delen!


Zoek uw gezellige nest: https://nl.prazdelys-sommand.com/hebergement/


Hier kunt u een luchtje scheppen, actief zijn, er even tussenuit, met uitzicht op de Mont Blanc...


Wijde ruimten en avontuur op de agenda! U hoeft niet naar het einde van de wereld te gaan voor een sportieve of culturele ontsnapping. Een dertigtal wandelroutes zijn beschikbaar vanaf Taninges, Mieussy, of de Praz de Lys Sommand plateaus. Voor ervaren fietsers - of zij die zijn uitgerust met elektrisch ondersteunde fietsen - is de Col de la Ramaz een must! Ongeveer 14 km voor 1000 m klimmen vanuit het dal om de pas te bereiken.

Te voet, in een kinderwagen, op een draisienne, op een elektrische fiets of te paard... of u nu helemaal uit uw dak gaat of alleen maar flaneert, de groene weg "Au fil du Giffre" is een garantie voor een ontsnapping tussen bos, meren en rivier!


De Mont Blanc, moeilijk te ontsnappen!


Het zit ons op de meeste wandelingen en trektochten, aan d