• Alexandre

UW KINDEREN ZULLEN DOL ZIJN OP SAINTE FOY TARENTAISE !

Ver van de hectiek van de grote skioorden biedt Sainte Foy Tarentaise, in de Savoie, u een onderbreking van de drukte van de grote skioorden. Een vakantieoord dat u het verhaal vertelt van een dorp waar het leven goed is en dat vele troeven heeft om ouders en kinderen te verleiden. De opzettelijk gecontroleerde ontwikkeling en het autovrije centrum maken het tot een zeer populaire bestemming voor gezinnen.

Als een beschermende luchtbel wordt Sainte Foy op zijn beurt leerzaam, geruststellend en veilig dankzij de omvang en configuratie van het afgemeten skigebied, dat uw mooiste vakantieherinneringen zal ondersteunen.


Voorzichtig leren skiën in Sainte Foy Tarentaise:

In het hart van het skigebied zijn twee sneeuwpistes, elk uitgerust met gratis tapijten, exclusief gewijd aan beginners en beginners. Hier kunt u uw kinderen begeleiden voor hun eerste glijpartijen op de zachte sneeuw.

Ik ontdek


Onmiddellijke inscheping !

Ga naar het skigebied en de vele blauwe pistes, die vrij gemakkelijk zijn. Dankzij onze afneembare stoeltjesliften is instappen kinderspel, zelfs voor de allerkleinsten die altijd begeleid worden door een volwassene. Het is ook geruststellend te weten dat de Aiguille stoeltjeslift is uitgerust met het "anti-submarining"-systeem, dat op de leuningen van elke zitplaats is bevestigd, wat meer comfort en veiligheid voor de allerkleinsten garandeert.

Ik gaa ervoor


Welwillendheid op alle niveaus

Een skigebied dat de aandacht vestigt op milieubescherming is niet alledaags!... De eekhoorn, de marmot, de gems en de vos zijn overal aanwezig om onze mooie berg te beschermen... De berg redden is de uitdaging die de yeti zichzelf heeft gesteld, en het is tijd voor een gigantisch ontsnappingsspel op de piste met de Evolution 2-school.

Laten we gaan

De feestdagen zijn een speciale tijd om samen te komen en magische momenten te delen. Emoties bij de eerste afdalingen op het sneeuwfront, een gedeelde lach midden in de natuur op de speelse pistes, of leerzame ontdekkingen. Sainte Foy is een expert in het verwelkomen van kinderen en heeft alles georganiseerd om uw vakantie onvergetelijk te maken.Er is geen twijfel over mogelijk, je kinderen zijn je belangrijkste bezit.... Maar je moet toegeven dat je niet kan wachten om een paar uur weg te gaan zonder hen.... Geen spijt, in Sainte Foy Tarentaise zijn uw kinderen in goede handen en veilig terwijl u vrolijk de pistes af skiet.In Sainte Foy zijn sommige skilessen vrijwillig beperkt tot 4 kinderen, de crèche "petits trappeurs" zorgt voor het welzijn van de kleintjes en voor een verbinding met de skischolen voor de middagpauze. En omdat de berg niet per se 100% op ski's hoeft te zijn, heeft Sainte Foy Tarentaise een heleboel andere activiteiten ontwikkeld die net zo leuk zijn om in de sneeuw te beoefenen! Sleeën, sneeuwschoenwandelen, paret, iglo bouwen... welkom bij de berg yeti of het pelsjagerskamp met de Snocool school.


Als uw kinderen meer geïnteresseerd zijn in de natuur en dieren, waarom biedt u ze dan geen rijsessie aan met Tanaka kampen, vanaf 5 jaar. De onverschrokkenen zullen de voorkeur geven aan de lange nachtelijke afdaling in een bergkar over de skipistes.


Om samen te komen en een uniek moment te delen, ontmoet je elkaar op de nieuwe Nuts and Nutsy speelplaats. Ontworpen door de schoolkinderen van Sainte Foy. Het neemt je mee van deur tot deur, tussen de figuurtjes en dieren. Geniet bij aankomst in Plan Bois, na een geweldige ervaring, van een grote kom warme chocolademelk op het terras in een van onze bergrestaurants. Ons advies, ga terug naar het centrum van het resort via het Natur'renard fun parcours, en zeg hallo tegen de vos!Een van de grootste troeven van Sainte Foy is het voetgangerscentrum, dat uitnodigt om samen te komen!

Na het skiën van de dag worden de sneeuwfronten van het charmante en rustige skioord Sainte Foy Tarentaise omgetoverd tot een rodelbaan en paret. Vanaf 16.00 uur is het tijd voor de après-ski. Het resort nodigt u uit voor een breed scala aan activiteiten voor alle smaken en leeftijden: skishow, schattenjacht, fakkelafdaling, grootse avond, Nord, shows, het moeilijkste zal zijn om een keuze te maken!Tot ziens in Sainte Foy Tarentaise voor een fantastische familievakantie !