• Alexandre

Opzadelen in de regio Dents du Midi !

Als je een liefhebber van tweewielers bent, waarom leer je je toekomstige speelterrein dan niet kennen? Het bikepark van Champéry-Morgins in de Portes du Soleil biedt routes voor alle niveaus en alle soorten disciplines. Enduro, Downhill mountainbiken, E-bike...: in de streek van de Dents du Midi wordt er gereden zodra de zon tevoorschijn komt!


© Ben Pellet


Of u nu houdt van een rustige wandeling of van de adrenaline van het skiën, ga op pad om de 600 kilometer aan Frans-Zwitserse pistes en hellingen van de Portes du Soleil te bedwingen! Deze routes zijn in enkele minuten bereikbaar dankzij de skiliften die van het derde weekend van juni tot eind augustus non-stop geopend zijn. En voor de spanning is er het bikepark van Champéry-Morgins, dat van eind mei tot oktober in het weekend open is!


In de regio Dents du Midi is de E-bike ook in de mode! Dankzij de elektrische ondersteuning kunt u met een minimum aan inspanning een maximum aan landschappen ontdekken: het is de perfecte gelegenheid om prachtige panorama's te ontdekken terwijl u het hele gezin vermaakt! Met het Explor Games® pakket op het menu, begint u aan een spannend verhaal dat het midden houdt tussen een schattenjacht en een ontsnappingsspel. Neem onderweg een pauze in een alpine verfrissingsbar om te genieten van een traditioneel gerecht en sluit uw berg aan op een oplaadpunt: genoeg om al uw batterijen (en herinneringen) op te laden!


© Litescape Media


De regio ontdekken met de expertise van een lokale gids is ook mogelijk door het aanbod "Het beste van Wallis met een gids" te boeken. In de wirwar van 600 km bewegwijzerde routes in de Portes du Soleil is begeleiding soms de beste oplossing om optimaal te genieten van een dag enduro of e-bike mountainbiken, of u nu een beginner of een expert bent.

© Litescape Media


Grote zomerevenementen


Het Mekka van de wielersport, de Portes du Soleil viert de hele zomer feest! Vanaf het 3e weekend van juni zet de Pass'Portes du Soleil, Europa's grootste mountainbike bijeenkomst, de toon voor de opening van het seizoen! In de tweede week van september is het Bike & Sound Festival de place to be voor liefhebbers van tweewielers. Op het programma: wedstrijden, concerten en demonstraties!

https://www.regiondentsdumidi.ch/

Ouvert tous les jours 08h30 - 12h00 / 13h30 - 18h00