• Alexandre

ONS VERBLIJF IN HET HÔTEL TREMPLIN!

Jean-Claude en Christiane Malengreau hadden het geluk de wedstrijd te winnen die door La Maison de la Montagne werd georganiseerd voor het Festival International Nature Namur in oktober 2021. In dit artikel delen zij hun indrukken na een verblijf in Hotel Le Tremplin in Morzine, Haute-Savoie.Hotel Le Tremplin:


Dit hotel is ideaal gelegen aan de voet van de pistes. De ontvangst is zeer hartelijk en efficiënt. In minder dan een uur wordt de auto geparkeerd op de overdekte parkeerplaats van het hotel, worden we ondergebracht, uitgerust om te skiën en voorzien van skipassen voor het Frans-Zwitserse skigebied Portes du Soleil.


De beschikbaarheid en vriendelijkheid van het hele personeel is geweldig!


De kamer is groot en comfortabel, met een terras met uitzicht over de stad, aparte badkamer en toilet. Het hotel heeft ook een wellness-ruimte met een sauna en een hammam, die zeer nuttig zijn om de spierpijnen na het skiën te verhelpen...Gastronomie:


Wat de gastronomie betreft, is het ontbijtbuffet zeer gevarieerd en kan het zowel de "continentalen" als de anglo-saxons tevreden stellen. Tussen de middag is het zonnige terras met uitzicht op de sneeuw een drukbezocht restaurant, dat voor elk wat wils biedt. Aan het eind van de middag, tot 20.00 uur, verandert het terras in een bar met DJ... Tenslotte is er geen avondmaal in het hotel, wat u de gelegenheid geeft om een van de vele restaurants van Morzine te ontdekken..."Deze paar dagen in het Hotel Le Tremplin waren zeer aangenaam!"


Het skigebied:


Het skigebied van Portes du Soleil is groot en gevarieerd. De pistes in Les Gets-Morzine lopen vaak door bossen, terwijl die in Avoriaz in een meer minerale wereld liggen. Naast de honderden kilometers aan pistes aan de Franse kant, bieden de 5 Zwitserse skigebieden in de regio Dents du Midi ook een grote verscheidenheid aan pistes met een spectaculair uitzicht op de beroemde Dents du Midi, die tot een hoogte van 3.258 meter stijgen!Zoals uit deze testimonial blijkt, worden reizigers zeer goed ontvangen in Hotel Le Tremplin! Het is inderdaad een uitstekend adres dat al sinds 1936 skiërs, wandelaars en bergliefhebbers verwelkomt. Het team van La Maison de la Montagne nodigt u uit om het ook te proberen, of het nu in de winter of in de zomer is, u zult hartelijk worden ontvangen!


Goed reis!