• Alexandre

MULTI PASS: DE ZOMERPAS DIE DE DEUREN OPENT NAAR DE ZON!

In de lente krijgen de Dents du Midi geleidelijk aan hun ruwe kleur terug, dat diepe, intense grijs dat weerspiegeld wordt in de meren die vers zijn aangevuld door de sneeuw... De sneeuw verdwijnt van de hellingen, de kuddes achterlatend in de groene weiden. Wanneer de zomer begint, komt ook de Multi Pass met zijn 120 activiteiten, die wordt gegeven aan alle gasten die van half juni tot half september in de regio Dents du Midi verblijven!Een ONBEPERKTE versie van openbaar vervoer ticket...


Voetgangers en wandelaars met een Multi Pass hebben nu een ticket waarmee ze onbeperkte toegang tot ongeveer 20 skiliften in heel Frans-Zwitserland Portes du Soleil gebied. Dit belooft prachtige wandelingen om de prachtige panorama's van de Dents du Midi, de Dents Blanches en de Mont Blanc te ontdekken...


Evenzo kunt u vanaf de ingang van de Vallée d'Illiez in Troistorrents met de Multi Pass gebruik maken van de treinen en bussen van de Transports Publics du Chablais in de hele regio Dents du Midi, inclusief het toeristentreintje in Champéry. Het is niet nodig om een ticket te kopen, de kaart zelf fungeert als een ticket!Veel gezinsactiviteiten:

Zodat u niet meer hoeft te kiezen tussen een sportief uitje, een leuke activiteit of een culturele ontdekkingstocht, doe ze alle drie! Hier is een idee voor een programma: 's morgens een bezoek aan de Oude Molens van La Tine, 's middags een partijtje minigolf en eindigen met een duik in het zwembad of een partijtje tennis... en dat alles zonder een frank uit uw zak te halen!


Naast de gratis activiteiten wordt op vertoon van de Multi Pass een groot aantal vrijetijdsactiviteiten tegen gereduceerd tarief aangeboden, zoals: accroparken, escape game rooms, fietsverhuur, bezoek aan spa, en vele andere!

Waar kan ik een Multi Pass krijgen?

Voor gasten die verblijven bij een accommodatieverschaffer in de regio Dents du Midi, is de Multi Pass inbegrepen vanaf de eerste nacht en voor de hele duur van hun vakantie!

Als u alleen op doorreis bent, kunt u uw kaart ook kopen bij de kassa van de skiliften voor CHF 13 per dag.

Exclusief om het plezier te verlengen: de Multi Pass is weer in 2022, geldig in de regio Dents du Midi tot 1 november*.

*Onverminderd de opening van de dienstverleners


Bezoek de website van de regio Dents du Midi om meer te weten te komen over alle activiteiten.