• Hélène

MMV : DE PURE BERGCLUB ERVARING SINDS 30 JAAR !

Vandaag spreken we over mmv clubs, een Franse partner voor bergliefhebbers!


De mmv-clubs zijn een 100% aanbod van logies in de bergen, een historisch product van het merk, uitzonderlijke locaties in de beroemdste skioorden van de Alpen en bovenal, logies van kwaliteit, comfort en gezelligheid!


Het mmv concept? CLUB vakanties die 2 formules à la carte bieden: CLUB Hotels of CLUB Residences****.


Om u enkele cijfers te geven: mmv is de tweede grootste hotelexploitant in de Franse Alpen, met 19 etablissementen in 16 resorts. Ze zijn te vinden in Savoie, Haute-Savoie, Hautes-Alpes, Isère, Alpes-Maritimes, en meer in het bijzonder in :

- Val Thorens

- Les Ménuires

- Tignes (1800 et Les Brévières)

- l’Alpe d’Huez

- les 2 Alpes (Le Panorama et Les Clarines)

- Les Arcs

- la Plagne (Belle Plagne, Plagne Aime 2000, Montalbert)

- Flaine

- Serre Chevalier

- Val Cenis

- Les Saisies

- Le Corbier

- Arêches Beaufort

- Sainte Foy Tarentaise

- Montgenèvre

- Isola 2000.


Deze 11 CLUB Hotels en 9 CLUB Residences bieden ongeveer 2.600 kamers en appartementen met meer dan 10.000 bedden, en ontvangen 300.000 klanten per jaar met de hulp van hun 490 medewerkers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de jaarlijkse omzet van deze structuur bijna 69 miljoen euro bedraagt en dat zij elk jaar systematisch 2 miljoen euro herinvesteert in "fondsen voor renovatiewerkzaamheden"... Bovendien hebben dankzij deze dynamiek van voortdurende verbetering 11 MMV-vestigingen in 2019 het Tripadvisor-certificaat van uitmuntendheid behaald!

En morgen dan?

In een sombere context, heeft mmv besloten om het positieve "Altitude" te cultiveren.

De groep kijkt resoluut naar de toekomst door een ontwikkelingsdynamiek aan te nemen: vanaf volgende winter kunt u in 4 nieuwe clubs in prestigieuze resorts verblijven:

- 2 Club Hotels, 4* vakantiedorpen die volledig gerenoveerd zijn: les 2 Domaines in Belle Plagne, Plagne 2000 in Aime 2000.

- 2 nieuwe 4* Club Residences: l'étoile des Sybelles in Le Corbier en Les Clarines in Les 2 Alpes.

Maar daar houdt de ontwikkeling niet op... mmv heeft nieuwe doelstellingen gesteld voor de zomer van 2022 en vervolgens de winter van 2023, met respectievelijk de opening van 2 nieuwe 4* CLUB-residenties in Samoëns en Risoul.

Andere projecten zijn in uitvoering en weerspiegelen het dynamisme en de belangstelling van de bergactoren voor mmv...Deze zomer, bij mmv :

Zoals elk jaar, lanceert mmv zijn "VDM" (Last Minute Sales):

► Tot -25% op vertrekken in juli, daarna in augustus.

► Een aanbieding geldig tot de laatste vertrekken van augustus, tot 21 augustus.

► De korting is automatisch, u hoeft geen promotiecode in te vullen.

► Korting geldig voor verblijven van minimaal 6 nachten, op een selectie van periodes en bestemmingen. Geldig binnen de grenzen van de beschikbare plaatsen, niet met terugwerkende kracht. Korting kan gecombineerd worden met de partnerkorting.