• Véro

Mijn herfst zal niet eentonig zijn in de Region Dents du Midi!

Zei je back season? In de Region Dents du Midi praten we over Indian summer en genieten we ervan tot de eerste nachtvorst... De skiliften rijden tot en met 1 november en de Multi Pass-kaart geeft nog steeds toegang tot veel activiteiten. Om een ontspannen back-to-work door te brengen, beknibbelen onze aanbiedingen niet op de middelen!

Dorst naar inspanning, ontmoetingen... en landschappen!


Het Beste van Valais met een gids biedt een rondleiding door de Portes du Soleil om het Mekka van het mountainbiken te ontdekken! Voor wandelaars raden we de nieuwe Trek Chablais Valaisan aan, een pad dat door de region leidt in een tijd van het jaar waarin de veranderende landschappen weelderige panorama's bieden van de Dents du Midi tot de oevers van het Lac Leman.(c) Litescape Media


Lekkere honger… Zonder schuldgevoel!


Typische gerechten met de smaak van de herfst kunnen ook worden geproefd in de region Dents du Midi... Ons Gourmet Break verblijf biedt een moment van bistronomische ontsnapping met een verfijnd menu gemaakt van (her)ontdekkingen, gevolgd door een ontspannen nacht in een hotel met een Spa. Om Zwitserse specialiteiten op basis van kaas in een ander formaat te waarderen, rusten onze complete Fondue et Raclette Sauvages -kits iedereen uit met een rugzak voor een rit die zal culmineren in een proeverij die zelf wordt bereid op de plaats van hun keuze! (c) Litescape Media
Een uitgerust terugkeren naar work... om uw productiviteit te optimaliseren!


De natuur staat op het punt om te slapen, daarom nodigt de tijd van de kastanjes u uit om uit te rusten... Waarom trakteer je jezelf niet op een herstellend weekend in de bergen, weg van de grijsheid van de stad? Ons Autumn Wellness-pakket biedt een nacht tegen een zeer lage prijs vergezeld van een ontspannende massage en onbeperkte toegang tot de spa om uw batterijen op te laden voor de winter!


Als de vakantie al voorbij is, kan telewerken in de bergen ook de oplossing zijn om te decomprimeren tussen twee afspraken door. Met de accommodatieaanbieding Kantoor met uitzicht kunt u genieten van een exclusief tarief vanaf 2 nachten geboekt voor een verblijf geldig van zondagavond tot vrijdagochtend en uw routine veranderen: wandelen, werken, aperitief!

(c) Litescape Media

Vind al de seizoensaanbiedingen op de website : regiondentsdumidi.ch