• Judit

LES SAISIES: EEN BIJZONDER VERBLIJF VOOR BELGEN

Les Saisies is de perfecte skibestemming voor de Belgen: meer dan 192 km alpine pistes met de Espace Diamant, nordic skiën naar wens, zachte pistes en activiteiten voor iedereen!


Welkom bij u thuis


De gezelligheid van een familieresort op menselijke schaal dat in de loop van zijn ontwikkeling een traditionele en harmonieuze architectuur binnen een behouden natuur heeft weten te behouden.


Een gulle zon die achtereenvolgens alle hellingen overspoelt, waarvan de verschillende oriëntaties u in staat stellen ten volle te profiteren van de voordelen van haar stralen. Beleef de bergen op een andere manier: hier, op de pas, is er geen gevoel van beklemming door de steile toppen, maar eerder bergen van zachtheid, brede alpenweiden afgewisseld met gastvrije bossen waar het goed wandelen en ademen is...


Het Franse Tirol: de duizelingwekkende schoonheid van de landschappen met een 360° panorama op de verschillende omringende massieven (Beaufortain & Aravis), alsook een onbelemmerd zicht op de hoogste top van Europa: de Mont Blanc.


Les Saisies : 6 redenen om er te verblijven tijdens uw wintervakantie van 31/12 tot 07/01/2023 !

 • De accommodaties zijn redelijk geprijsd, en veel ervan liggen aan de voet van de pistes.

 • Zo niet, dan brengen gratis pendeldiensten u erheen.

 • De sneeuwbedekking is optimaal en de omstandigheden om te skiën zijn maximaal met frequentere sneeuwval.

 • De skiliften zijn beschikbaar.

 • Er is weinig of geen verkeer op de wegen.

 • Met een "HAPPY ALTITUDE" ontvangst staan alle dienstverleners van het resort tot uw dienst!

 • De avond van de Belgen : Hoe kunnen we de komst van de Belgen in Les Saisies beter vieren dan met een dj na het skiën? De feestelijke bijeenkomst met bar en bijlwerpanimatie mag u niet missen!


Uw beste vakantie

Maak uw keuze: studio, grote flat in residentie, individueel chalet, toeristische residentie, hotel!

In slechts één KLIK, maak je je verblijf op door te boeken:


UW ACCOMMODATIE volgens uw data, het aantal personen, ...


Voeg de dienst "+" toe:


 • UW SKI PAKKETTEN tegen speciale prijzen met de reservering van een accommodatie. Tot 30% korting afhankelijk van de periode, u kunt tot 57€ per skipas besparen!

 • UW UITRUSTING HUREN: Alpine skiën, snowboarden, alternatief of schaatsen Noords skiën... Kies de uitrusting die het beste bij u past in onze virtuele winkel... 20% korting op verhuur in partnerwinkels.

 • Uw skilessen: In Les Saisies staan twee skischolen tot uw beschikking om u te helpen bij uw eerste stappen op de latten of om u in alle veiligheid verder te helpen. Aarzel niet en vertrouw op onze professionals uit de bergen. Tarieven tot 10% korting.

 • UW TOEGANG TOT HET AQUASPORTIVE CENTRUM Le Signal : Wilt u zich ontspannen of genieten van de geneugten en weldaden van het water met een adembenemend uitzicht op de bergen? ...met onze promotiepassen heeft u de hele week toegang tot het zwemparadijs en/of de spa wanneer u maar wilt.


LES SAISIES RESERVATIES

Een vraag, een verandering, een contactpersoon:

Ze zorgen voor alles, je boekt hun diensten en ze zetten ze af bij je accommodatie.


Les Saisies Reservaties

Tel. : +33 (0)4 79 389 389

Mail/Devis : Contactformulier hieronder

Website