• Emilie

KOM EN ONTDEK DE PIEKEN VAN LEMAN

De Alpen van Léman, in het hart van een ongerepte natuur.

Genesteld in het hart van de Alpen van Léman, kom en ontdek het typische Haut-Savoyard dorp Habère-Poche. Een skistation voor het hele gezin in de winter en een ideale bestemming om te genieten van alle zomeractiviteiten in de bergen of om een toeristische streek te verkennen die rijk is aan erfgoed.


De Cîmes du Léman in de zomer

Of u nu in Annecy, Genève of Chamonix bent, kom en ontdek de rijkdom van de Savoyaardse cultuur.


Verder naar het noorden kunt u de oevers van het Meer van Genève en zijn watersteden zoals Thonon-les-Bains, Evian of het middeleeuwse dorp Yvoire verkennen.


Om de culinaire rijkdommen te ontdekken, gaat u naar de plaatselijke producenten die u met plezier hun knowhow en de plaatselijke bodem zullen tonen.Ik ontdek de Cîmes du Léman villa-club
Ben je een sportief persoon ? Geen zorgen, er staan u tal van activiteiten te wachten !

Wandel en mountainbikeroutes met het meer van Léman en de Mont Blanc als achtergrond. De dorpsclub biedt een wekelijks programma van begeleide wandelingen tijdens de schoolvakanties.

© OT des Alpes du Léman

Geniet van de winter versie


Skiliefhebbers vinden het familieskigebied van Les Habères-Hirmentaz met zijn 50 km aan pistes voor alle niveaus op slechts 2 km van de village-club. Langlaufers hoeven maar 200 m te lopen om het Noordse chalet van het Plateau des Moises te vinden, waar 46 km aan pistes beschikbaar zijn.

Als u wilt profiteren van een groter gebied, ga dan naar de Portes du Soleil of Praz de Lys Sommand pistes, 50 minuten van ons dorp-club.


Avonturiers kunnen ook genieten van andere activiteiten dan skiën, sneeuwschoenwandelen op het Plateau des Moises op slechts 200 m van de dorpsclub of excursies maken om Chamonix onder de sneeuw of de oevers van het meer van Genève te ontdekken.


Hosting


Van 30 april tot 15 oktober voor het zomerseizoen en van 17 december tot 25 maart voor het winterseizoen kunt u genieten van de gezelligheid van de village-club op basis van half- of volpension.


U kunt ook profiteren van 10% korting op uw verblijf door te boeken vóór 1 april 2022!


www.neaclub.com reservation@neaclub.com 04 50 52 61 51 van mandag tot vrijdag 9h - 18h