top of page
  • Judit

KERST IN HET HART VAN DE VAL D'ARLY

Voor de winter en het komende jaar willen wij u positieve dingen toewensen! Ontdek de Val d’Arly een 100% goede vibratie gebied.


De winter komt er langzaam aan, en daarmee de eerste sneeuwvlokken, warme chocolademelk en tv-avonden onder het dekbed. Inmiddels bent u waarschijnlijk al bekend met de eerste kersttelevisiefilms en hun bijzondere sfeer, vol mooie gevoelens en besneeuwde landschappen...

Hoe kun je ervan dromen om de held of heldin van je eigen kerstfilm te worden? Nou, we hebben de perfecte filmlocatie voor u! Trek je beste wollen trui aan, je maanlaarzen en je donsjack, we nemen je mee naar de plek waar je gaat filmen...

©Cedric Cruchon

STAP 1: De reeks

Welkom in de Val d'Arly, het idyllische kader voor een vakantie met familie of vrienden, maar ook voor uw kerstfilm! Laten we beginnen met de setting: 4 authentieke dorpsresorts in het hart van de Savoie-Mont-Blanc, een ansichtkaart decor, een gebied dat het hele jaar door bewoond is... de perfecte plek om de eindejaarsfeesten te vieren in het hart van een betoverend landschap.

Het zou jammer zijn als de film zich niet zou richten op uw skivaardigheden! Gelukkig is het Val d'Arly niet één, maar twee skigebieden:


L’Espace Diamant :

192 kilometer aan pistes, gevarieerd terrein geschikt voor jong en oud en een flinke dosis plezier... een geweldige manier om te ontspannen met het gezin!


Les Portes du Mont-Blanc :

Poedersneeuw, een fantastisch uitzicht op de Mont Blanc en het Aravis-gebergte en ongeëvenaarde freeride-plekken: de ideale combinatie voor sporters en liefhebbers van off-piste.


Klaar om je eigen stunts te skippen? Opening van de domeinen op 17 december !

Espace Diamant ©Cedric Cruchon Portes du Mont-Blanc ©Office de tourisme du Val d'Arly


STAP 2: Gieten 👈

We weten al wie de hoofdrol gaat spelen: jij! Maar elke goede kerstfilm heeft memorabele secundaire acteurs: de knappe skileraar, de jonge boerin en haar kudde, de norse restauranteigenaar met een zacht hart... Maak in het Val d'Arly kennis met de inwoners en praat met ze: ze zullen u met plezier vertellen over hun manier van leven in dit gebied waar ze zo van houden... en waarschijnlijk zullen ze hun maaltijd, 100% lokaal, met u delen!


De Val d'Arly ligt namelijk op het kruispunt van 3 BOB's: Beaufort, Reblochon en Chevrotin des Aravis, die garant staan voor een dynamische landbouw die de tradities respecteert. Raclette, tartiflette, fondue, maar ook vulling, vleeswaren, rissoles: zoveel recepten om de smaakpapillen te verwennen en de harten te verwarmen in een gezellige sfeer die uw kerstfilm waardig is!

©JP Noisillier nuts.fr


STAP 3: Het verhaal👈

Om uw film interessant te maken, moet u natuurlijk aan een hele reeks activiteiten deelnemen. Dat is maar goed ook, het Val d'Arly biedt er een overvloed aan: skiën natuurlijk, maar ook toerskiën, sneeuwschoenwandelen, hondensleeën, moonbike... zonder de musea, creatieve workshops of wellness-sessies te vergeten. Genoeg voor vele avonturen voor jong en oud!

©Sarah Conte Ses Aventures


FASE 4: Happy End 👈

De laatste akte van elke goede Kerstmis TV film is natuurlijk een happy end! En zelfs als u niet de ziel van een acteur heeft en gewoon op zoek bent naar de beste plek voor uw sneeuwvakantie, blijft het Val d'Arly "the place to be".

Betoverende landschappen tussen Mont-Blanc, Beaufortain en Aravis, inwoners trots op hun land en hun grondgebied, altijd klaar om het te laten ontdekken aan nieuwsgierigen van alle soorten en activiteiten aangepast aan iedereen voor een onvergetelijk verblijf.

En niet te vergeten een all-inclusive vakantieservice voor wie van de "kant-en-klare" aanpak houdt!

Ontdek onze winterarrangementen door hier te klikken.

©Cedric Cruchon


Je hebt nu alles wat je nodig hebt om de held van je eigen kerstfilm te worden, of gewoon om magische herinneringen te komen creëren in de Val d'Arly!


Wij wachten op u vanaf 17 december, de openingsdatum van de resorts, om samen met u en zonder "clap de fin" de feestdagen te vieren!


Contact:

www.valdarly-montblanc.com resa@valdarly-montblanc.com

+33 (0)4 79 31 06 82


bottom of page