• Hélène

HET DOMAINE DU HIRTZ, EEN ONTSNAPPING IN HET HART VAN DE HOGE VOGEZEN VAN DE ELZAS

Het Domaine du Hirtz is een eco-toeristische residentie*** die u als gezin, koppel of vriend verwelkomt in zijn groene omgeving ver van de drukte van het stadsleven.

De residentie ligt in het regionale natuurpark Ballons des Vosges in de Elzas en biedt accommodatie in chaletstijl en ontspanning met een natuurlijk tintje in het wellnessinstituut Spa Nordique.


Een ideale omgeving voor een verblijf met familie, vrienden of koppels

Welke accommodatie u ook kiest, u zult thuis zijn, in alle vrijheid.


Of u nu alleen bent of met z'n tweeën, de cocooning studio met zijn uitgeruste kitchenette en badkamer met douche zal u perfect passen. Het etablissement beschikt over 10 studio's van 19 m2 voor 2 personen (waarvan 1 aangepast voor personen met beperkte mobiliteit).


Als u met uw gezin of met vrienden komt, zijn de 12 onafhankelijke lodges van 65m2, die van 2 tot 8 personen, volwassenen en kinderen, kunnen herbergen, voor u gemaakt. Ontworpen op twee niveaus met een mezzanine en een privé terras op hetzelfde niveau, is de lodge volledig uitgerust om een perfect comfort te garanderen.


Ontspan en geniet

Ervaar het unieke concept van thermorelaxatie in de Nordic Spa en reis naar de wereld van de Scandinavische landen, het land van ijs en vuur...

Een unieke ervaring! Dankzij het thermo-relaxatieconcept wisselt u warme en koude sessies af om het lichaam te ontdoen van gifstoffen en de bloedsomloop te verbeteren, in Scandinavische stijl. De spa biedt 13 ruimtes die geheel gewijd zijn aan ontspanning. Met een totale oppervlakte van 3.200 m² biedt het 3 sauna's, 2 hammams, 2 dubbele cabines voor lichaamsmodellering, 7 binnen- en buitenbaden waaronder een balneobad, verschillende rust- en mineraalruimtes, zintuiglijke en nordic douches, een restaurant...


De Spa Nordique is bekroond met het label Spa de france 5 lotus en verkozen tot beste schoonheidsplek 2021 bij de nationale Beauty Forum Awards.


Ontdek de Elzas, een van de mooiste regio's ter wereld!

Kom en ontdek het Elzasser erfgoed dat u zal verrukken met zijn duizend en één mogelijkheden voor escapades ! Op minder dan een uur van het domein liggen de Vogezen en de Ballon d'Alsace, de wijnroute en talrijke gastronomische escapades op u te wachten om hun rijkdommen aan u te onthullen!


Het Domaine du Hirtz biedt ook tal van activiteiten om u te vermaken. Trek je schoenen aan en maak een wandeling rond het Domaine.


De herberg serveert traditionele streekgerechten op basis van seizoensgebonden ingrediënten en de "muzikale donderdagen" presenteren elke maand nieuwe groepen van verschillende genres.


Een vakantie doorbrengen op het Domaine du Hirtz is niet alleen een garantie voor een verblijf met diensten van hoge kwaliteit en een unieke ervaring in de natuur, maar ook een manier om iedereen te integreren in het actieve en professionele leven. De onderneming telt 60% gehandicapten onder haar werknemers.De residentie Green Key zet zich ook in voor ecotoerisme en maakt deel uit van een globale benadering van milieubescherming, respect voor biodiversiteit en authentieke ervaringen ver van het massatoerisme.

Contact:

contact@domaineduhirtz.com

tél. 03.89.81.00.00

https://www.domaine-hirtz.com/

Lieudit du Hirtzenstein 68700 Wattwiller

Online winkel : https://domaineduhirtz.secretbox.fr/


Kom naar het Domaine du Hirtz voor een uitzonderlijke vakantie !