• Sandrine

GRAUBÜNDEN ONTDEKKEN IN ZWITSERLAND ...


Laten we verder gaan met ons mini-interview, waarin u onze partners kunt ontdekken! Nu is het de beurt aan Lionel, vertegenwoordiger van Arenas Resort-hotels, die u tijdens de Vert Bleu Soleil-tentoonstelling in Luik in februari 2020 ontmoette, om ons over zijn regio te vertellen.


Wat is je favoriete plaats?

Graubünden biedt uitzonderlijke landschappen met meren, bergen en alomtegenwoordige natuur.


het ontdekken van Graubunden in zwitserland

Wat is jouw favoriete gerecht ?

Fondue en raclette zijn natuurlijk de must-haves in Zwitserland om in het hele land te proeven. In Graubünden raad ik capuns aan, een soort gedroogde vleespasta gewikkeld in een snijbietblad.


capuns, een culinaire specialiteit van de Grisons

Wat is uw favoriete restaurant ?

In elk van onze hotels is er een restaurant dat traditionele gastronomie biedt. Mis de raclette van de manager van het Arenas Resort Valaisia ​​en het dessertbuffet in het Arenas Resort Schweizerhof niet.

Wat is je favoriete sport ?

Wandelen en de laatste jaren door mountainbiken. Nu heel gemakkelijk toegankelijk dankzij elektrische fietsen! In de winter natuurlijk skiën :)


Wandelen in Graubunden

Wat zou u reizigers aanbevelen die uw regio willen bezoeken?

Wees niet bang voor de hoogte of de moeilijkheidsgraad van de wandelingen. Er is echt iets te vinden in de Zwitserse Alpen, voor alle niveaus en in verschillende stijlen. Ter plaatse is een auto niet nodig, aangezien het openbaar vervoer en de skiliften gemakkelijk te bereiken zijn en in de zomer vaak gratis zijn.


Profiteer van deze zomer om deze prachtige regio, zijn gastronomie, zijn landschappen, zijn activiteiten te ontdekken ...


Hier zijn de verschillende Arenas Resort-hotels: het Arenas Resort Altein en het Arenas Resort Schweizerhof (beide in Graubünden), het Arenas Resort Victoria-Lauberhorn in het kanton Bern en het Arenas Resort Valaisia, in Crans-Montana in het Wallis.