top of page
  • Judit

DE EINDEJAARSFEESTEN IN DE AOSTAVALLEI

Een lunch op 3400m voor twee, een ballonvaart met het gezin op de eerste dag van 2023, een kennismaking met ijsklimmen of free riding... Komt u in de verleiding? In ieder geval is in de Aostavallei, Italië, het feestprogramma van start gegaan!


Ongebruikelijke oudejaarsavond ideeën!


Een kerst (of nieuwjaars) lunch, de hoogste in Europa?

De Table de l'infini, een uitzonderlijke tafel van Kartell, bevindt zich op 3466 m tegenover de Mont Blanc en belooft een gastronomische tête à tête op grote hoogte!


Op de top van de kabelbaan Skyway Monte Bianco is het in de eerste plaats een decoratieve ruimte, ontworpen door Kartell, een van de meest invloedrijke Italiaanse designmerken. De "Infinity Table" is in feite een VIP-tafel voor twee, verscholen in een intieme hoek van de Panoramic Bistro, met uitzicht op de enorme panoramische ramen van Pointe Helbronner. Het gevoel geprojecteerd te worden op het oneindige wordt gesublimeerd door het spel van transparanties voor een onderdompeling zo dicht mogelijk bij de omringende opmerkelijke bergen.


De infinity table, gelegen op de hellingen van de Mont Blanc, is een van de hoogste culinaire escapades die u zich in Europa kunt aanbieden, maar vooral een van de meest uitzonderlijke!


Prijs: 47 € / persoon (1 gerecht naar keuze en 1 fles wijn zijn inbegrepen).



Nieuwjaarsborrel met de familie!

Betreed het jaar 2023 door de droom te verwezenlijken van een tocht hangend in de lucht, gedragen door de wind, in de stilte van de hoogten, dankzij een spectaculaire ballonvaart tussen de hoogste en meest pittoreske bergen van het Aostadal.


De gemiddelde hoogte van de vlucht is 2.000/3.000 meter, waardoor het een van de hoogste vluchten van Italië en een van de hoogste van Europa is. De kers op de taart is het panorama van de vier toppen van 4000 meter die de Aostavallei omringen: de Mont Blanc, de Monte Rosa, de Matterhorn en de Gran Paradiso.


De opstijgingen vinden 's ochtends plaats in de buurt van Aosta en vliegen over de stad om de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Romeinse oorsprong en middeleeuwse monumenten te bekijken, om vervolgens verder te gaan langs de centrale vallei met de magie van de besneeuwde bergtoppen.


Prijzen: vanaf 656€ per persoon in een tweepersoonskamer voor 3 nachten, (supplement voor kinderen vanaf 7 jaar 391€) inclusief overnachtingen en ontbijt in een comfortabel *** hotel in de buurt van de opstijgbasis, de ballonvaart, oudejaarsavond in een typische B&B en de niet te missen kerstmarkten van de regio.



Een vakantieverblijf in het nieuwe Valtur Cervinia Ski Resort & Spa, 5*.


Het Hotel***** in Breuil-Cervinia opent zijn deuren op 1 december 2022.

Spectaculair uitzicht op de Matterhorn, op slechts enkele meters van het begin van de stoeltjeslift Cielo Alto en de Plan Maison-kabelbaan.


Met in totaal 230 kamers wordt dit hotel een van de grootste in de Alpen. Het omvat een eerste 5-sterren hotel, dan 2 andere aangrenzende hotels, de Cristallino 1 en 2, geclassificeerd 4 sterren superior.

De inrichting is zeer gezellig met veel aandacht voor detail dankzij het gebruik van hedendaagse materialen met behoud van een zeer Italiaanse stijl.

Om elke gast een uitzonderlijke ervaring te bezorgen, wordt prioriteit gegeven aan welzijn en gastronomie.


Voor de lancering biedt het Valtur Hotel een reeks vakantiepakketten aan:

A 5 * Nöel:

Laat u voor Kerstmis verwennen met een VIP-ontvangst! Inbegrepen in dit verblijf: een speciaal welkom bij aankomst, overnachtingen en ontbijt in het Gou à la carte restaurant, een middagsnack bij terugkeer van de piste, pendeldienst naar de skiliften, toegang tot de VIP-ruimte in de skiruimte en tot de exclusieve Valtur Executive Lounge met frisdranken, de exclusieve Bolla Lounge bar, het zwembad en de fitnessruimte. Ook wat entertainment met live muziek en dj-sets en toegang tot de Miniclub, Kids Club, Teens Club en Tribe Club voor kinderen van 3 tot 18 jaar.


Aanbieding geldig van 22/12/22 tot 27/12/22 (5 nachten) vanaf €272 per persoon per nacht.


Een nieuw jaar begint in een 4*:

Voor oudejaarsavond bieden wij een speciaal nieuwjaarsmenu aan. Inbegrepen: halfpension (ontbijt en diner met buffetservice) inclusief een speciaal nieuwjaarsdiner (tegen betaling), snack bij terugkeer van de piste, pendeldienst naar de skiliften, gebruik van de skiruimte, gratis toegang tot het zwembad en de fitnessruimte, entertainment met livemuziek en dj-set, miniclub, Kids Club, Teens Club en Tribe Club voor kinderen van 3 tot 18 jaar.


Aanbieding geldig van 27/12/22 tot 3/1/23 (7 nachten) vanaf 352 € per persoon per nacht. Supplement nieuwjaarsdiner 105 euro per volwassene, 52 euro per kind (2 tot 12 jaar).


Bevroren emoties!?

Hier in het Aostadal bieden de enorme skigebieden ideale omstandigheden voor off-piste of free ride skiën. In de dalen kan zich door het koude weer in december en januari ijs vormen, met indrukwekkende ijsvallen tot gevolg. Dankzij het toezicht van hoge berggidsen, en elke avond proeverijen van specialiteiten uit Valle d'Aosta in de gîtes van de regio, stelt dit verblijf u in staat deze natuurlijke aspecten in alle veiligheid en sereniteit te ontdekken.

Op het programma: off-piste skiën in de wildste gebieden van Valtournenche-Cervinia-Zermatt onder begeleiding van de Matterhorn gidsen, een spectaculaire waterval voor mooie ijzige emoties midden in de natuur!


Prijzen: vanaf 370,00 € / persoon (minimale groep van twee personen), inclusief gids voor elke dag, 2 nachten halfpension in een geselecteerd etablissement, verzekering. Van 1 december tot 30 april 2023



Contact:

www.lovevda.it | aosta@turismo.vda.it | +39 0165 236627

Infos ski Vallée d’Aoste : http://www.skilife.ski/fr


bottom of page