• Alexandre

De berg is nog nooit zo aardig voor je geweestDe Village Club des Cimes du Léman: een 100% natuurlijke bestemming


Ontdek een 100% natuurlijke bestemming in het typische dorpje Habère-Poche in de Haute-Savoie, verloren in de magische omgeving van de Alpen van het Meer van Genève.

Ga tussen mei en oktober op avontuur door de schilderachtige Vallée Verte, met zijn dorpjes en alpenweiden, aan de voet van de Mont-Hirmentaz. Zet het avontuur voort naar het grootste meer van Europa, het Meer van Genève, waarvan de oevers de verbinding vormen tussen Frankrijk en Zwitserland.


Trek vanaf de kerstvakantie uw ski's aan in het alpine skigebied Habères-Hirmentaz. Wie houdt van langlaufen, maar ook van sneeuwschoenwandelen of wandelen, kan het plateau des Moises ontdekken op slechts 200 m van de residentie. Voor de liefhebbers van alpineskiën biedt het skistation Habères-Hirmentaz, op 2,5 km, 50 km pistes in het hart van een familiebadplaats.


Een oneindige reeks winter- en zomeractiviteiten wachten op u: sneeuwschoenwandelen in de winter, wandelen op de alpenweiden in de zomer, of klimmen en nordic walking. Elk van deze activiteiten brengt u gegarandeerd in gemeenschap met de natuur. Bovendien is de dorpsclub het vertrekpunt voor vele excursies. Elk van deze routes brengt u naar de regio's van de Haute-Savoie (Chamonix, Mer de Glace, Annecy).Met zijn decoratie en zijn plaatselijke keuken ademt deze cocooningplaats een Savoyaardse sfeer. De Cimes du Léman village-club is uitgerust met alle nodige sportfaciliteiten om u een gezellig moment te garanderen. Daarna kunt u zich ontspannen rond een overdekt en verwarmd zwembad. Dankzij de idyllische natuurlijke omgeving kunt u vanaf uw terras of balkon genieten van het uitzicht op de groene vallei en het 3 ha grote park.© NeaClub


Tot slot is de Village Club de place to be voor een breed scala aan binnen- en buitenactiviteiten voor uw kinderen tijdens de schoolvakanties. Culturele bezoeken of sportactiviteiten, er is voor elk wat wils. Op het programma: boerderijbezoeken, mountainbiketochten, wandeltochten, maar ook musea in Genève of Lausanne. Elke avond wordt u een animatie voorgesteld (Karaoke, Loto Show, dansavonden).

© OT des Alpes du Léman


Hosting


Dankzij de accommodatie en de activiteiten voor groot en klein kunt u gezellige gezinsmomenten beleven met uw kleinkinderen, terwijl u profiteert van 10% korting op uw verblijf. Verleng uw vakantie en profiteer van -5% korting op uw verblijf van 2 weken en -10% voor een verblijf van 3 weken.WWW.NEACLUB.COM reservation@neaclub.com 04 50 52 61 51 du lundi au vendredi 9h - 18h
Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met de village-club des Cimes du Léman om uw reservering te maken.