• Alexandre

DE ALPEN VAN LÉMAN, UW VOLGENDE BESTEMMING VOOR EEN SKIVAKANTIE MET HET GEZIN IN DE HAUTE-SAVOIE

In de Haute-Savoie is Les Alpes du Léman een berggebied dat men deze winter grenzeloos kan beleven en delen. Verlaat het massatoerisme, hier cultiveren we de kunst van het leven en ontvangen. Deze winter kunt u genieten van een berg van vrijheid: een magische, wilde berg om te verkennen en te delen.


Ontdek de geneugten van het skiën in onze resorts voor gezinnen :


Twee alpine skigebieden: Hirmentaz-Les Habères en de Roc d'Enfer, in totaal 100 km pistes om van de geneugten van het skiën te genieten.

  1. Het skigebied van de Roc d'Enfer biedt een ongerepte natuurlijke omgeving met zijn skipistes in het bos, voor alle niveaus. Skiën met uitzicht op de Combe de Graydon, de Dents du Midi in Zwitserland en het meer van Genève.

  2. Het skigebied Hirmentaz-Les Habères biedt vanaf de top een uitzicht van 360° op het Meer van Genève en de Mont Blanc. Dit gebied is geschikt voor beginners en ervaren skiërs. De speelterreinen voor beginners en het snowpark, een favoriete plek voor tieners, zullen aan ieders wensen voldoen.


Er zijn ook twee Nordic gebieden, Les Moises in Habère-Poche en Les Mouilles in Bellevaux, waar u kunt genieten van langlaufen, biathlon, rodelen en een lekkere warme chocolademelk bij het vuur.


Ongewone ervaringen om te delen:


Om de geneugten van de bergen op een andere manier te ontdekken, laat u zich verleiden tot een ongewone ervaring:Uw verblijf in de bergen volgens uw wensen:

Voor skiliefhebbers biedt de vakantie "skiën met het gezin" de mogelijkheid om te genieten van het skiplezier in een van onze skigebieden en accommodaties die zijn aangepast aan uw gezin.


Het goede plan: kortingen tot 20% op skipassen.


Vanaf 256,5 € per persoon voor een week all inclusive.


Om de bergen van de grote witte kant te ontdekken, kunt u tijdens de "pelsjagersvakantie" kennismaken met het rijden met hondensleeën en sneeuwschoenwandelingen om onze beschermde gebieden te verkennen.


Verblijf in een ** hotel van alle gemakken voorzien.


Vanaf 196€ per persoon voor een kort verblijf van 2 dagen.
Voor meer informatie over deze bestemming, kunt u de volgende pagina bekijken: Les Alpes du Léman

Toeristische Dienst van de Alpen van Léman

+ 33(04) 50 73 71 53

info@alpesduleman.com

www.alpesduleman.com