Pension Schlupfwinkel

Café & Pension

Salem - Bodensee-Oberschwaben

sch.png

De vroegere boerderij is van 2016 tot 2019 volledig gerenoveerd en verbouwd. Het doel was oud en nieuw te combineren om een unieke sfeer te creëren die de naam Schlupfwinkel waardig is, zowel in het café als in het gastenverblijf. Pension en café Schlupfwinkel vindt u in het schilderachtige Salemdal, een van de mooiste vakantielandschappen in de Bodensee-regio.

Het nabijgelegen natuurbelevenispark Schlosssee nodigt uit tot heerlijke zwemdagen in de zomer, maar ook tot rustige en ontspannende wandelingen in alle jaargetijden. Deze wandelingen kunnen ook worden uitgebreid met fietstochten, waarbij u verschillende bekende plaatsen kunt ontdekken, zoals het kasteel van Salem, dat ooit een cisterciënzer abdij was en nu onderdak biedt aan het beroemde elite-internaat Schloss Salem, de Affenberg met zijn berberapen, inclusief een grote ooievaarsroost en een prachtig wildpark.

Dankzij de goed aangelegde fiets- en wandelpaden kunt u gemakkelijk de steden aan het Bodenmeer bereiken, zoals Unteruhldingen, beroemd om zijn prehistorische paalwoningen, evenals het romantische Meersburg met zijn mooie kasteel en de gastvrije stad Überlingen.

Met uitzicht op het meer en op 15 minuten rijden van het Bodenmeer, wacht de stad Konstanz op u met zijn imposante Imperia. Dit bezoek kan worden gecombineerd met een excursie naar het bloemeneiland Mainau of naar het charmante kasteel van Arenenberg, waar Hortense de Beauharnais, de schoondochter van Napoleon I, in ballingschap leefde.

Ook buurland Zwitserland, met zijn indrukwekkende Säntismassief, nodigt uit tot lange wandeltochten en heerlijke fondues. Buurland Oostenrijk, met zijn haven- en festivalstad Bregenz, vervolledigt het drielandenpunt aan de Bodensee.
 

U kunt alle bestemmingen vanuit ons pension ook met het openbaar vervoer bereiken. Voor onze gasten die hun werk met schoonheid willen en kunnen combineren, zijn er zeer goede bus- en treinverbindingen naar de beursstad Friedrichshafen. Er is een bushalte direct voor het pension.

PRIJZEN

2-persoonskamer: 101 € (ontbijt inb.)

1-persoonskamer: 80 € (ontbijt inb.)

Extra bed: 50 €.
 

Weildorfer Strasse 42
88682 Salem

Duitsland

ADRES

CONTACT

  • Facebook