Neaclub Les Cîmes du Léman

VILLAGE CLUB ***

Habère-Poche - Haute-Savoie

Capture d’écran 2020-09-15 à 09.43.24.

De Neaclub Les Cîmes du Léman, gelegen in het hart van het Chablais-gebergte, in de Alpen van Genève, biedt u een 100% natuurlijke vakantie.


In de winter zal de familieresort Les Habères zowel jong als oud verrukken. Afdalingen en langlaufen worden op slechts 200 meter van het clubdorp beoefend. Er is ook een heel scala aan buitenactiviteiten zoals sneeuwschoenwandelen, hondensleeën, etc...


In de zomer bent u ideaal gelegen om de rijkdommen van de Haute-Savoie te ontdekken: Chamonix, Samoëns, Abondance, het meer van Annecy. Als je besluit om jezelf een beetje verder te duwen, zul je al snel in Zwitserland zijn en zul je het meer van Genève kunnen ontdekken.


Deze dorpsvereniging is vriendelijk en biedt u een cocooning vakantie voor iedereen. De receptie wordt georganiseerd in formule volpension of in halfpension. Deze formules omvatten accommodatie en maaltijden. Het is ook mogelijk om verpakte lunches te bestellen.


Tot slot zullen de kinderclubs en de avondanimatie uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring maken, evenals het overdekte en verwarmde zwembad en het in 2019 gerenoveerde clubrestaurant!

  • Gris Icône Instagram
  • Facebook

PRIJZEN

Vanaf 475€

/Volwassenen volpension voor 1 week

Chemin de sous chez Ducrot, 216

74420 Habère-Poche

Frankrijk

ADRES

CONTACT