Naturhotel Chesa Valisa

HOTEL RESTAURANT SPA

Hirschegg - Vorarlberg

Chesa Valisa.png

Het Naturhotel Chesa Valisa****: uw wellness- en biohotel in het Kleinwalsertal aan de voet van de piste.

Welkom in het Kleinwalsertal: deze pittoreske dalbodem van de Allgäuer Alpen heeft de bijzonderheid op Oostenrijks grondgebied te liggen, in de provincie Vorarlberg (West-Oostenrijk), maar is alleen toegankelijk via Duitsland. 

In de winter zijn de kleine stations in het dal met elkaar verbonden tot het grote, met elkaar verbonden skigebied Kleinwalsertal-Oberstdorf, wat het mogelijk maakt om grensoverschrijdend te skiën tussen Oostenrijk en Duitsland (meer dan 120 km afdalingen van alle niveaus met meer dan 100 liften, 42 km langlaufloipes, halfpipe, funpark, met een hoogte van meer dan 2.000 m).

Het Naturhotel Chesa Valisa ligt op een hoogte van 1200 meter boven het dorp Hirschegg. Het viersterrenhotel werd gebouwd in 1507, dus de geschiedenis gaat meer dan 500 jaar terug... De filosofie van het hotel is gebaseerd op deze historische achtergrond. In het Naturhotel worden oude tradities gecombineerd met moderne inspiraties.

Architectuur: het oorspronkelijke gebouw, in een puur lokale stijl, is meer dan 500 jaar oud.  En daarnaast is er een nieuw modern gebouw opgetrokken, met voornamelijk hout en ecologische materialen.

Welterusten: prachtige wellnessruimte (Finse sauna, bio-sauna, laconium, Kneippbaden, verkwikkende douches), verwarmd zwembad zomer en winter, cosmetische behandelingen, wraps, massages, ayurvedische behandelingen, Qi Gong, Tai Chi en yoga.

Gastronomie: zijn keuken werd bekroond met een groene hoed (producten die uitsluitend afkomstig zijn uit de biologische landbouw). s Avonds: buffet of 3 menu's om uit te kiezen. Met voedselintoleranties wordt door de chef op verzoek rekening gehouden.

Wintersport: Alpine skiën (het hotel ligt op de piste), langlaufen, sleeën, winterwandelingen, sneeuwschoenwandelen.

Gezinnen: de vele comfortabele suites en appartementen zullen gezinnen verbazen. Kinderprogramma's (zomer en winter) en dagopvang voor de kleintjes vanaf 3 jaar.

Sinds oktober 2019 is het Naturhotel Chesa Valisa het eerste klimaatneutrale hotel in Vorarlberg!

Filosofie: Het Naturhotel wil aantonen dat economie en ecologie niet noodzakelijkerwijs tegenover elkaar staan. Wij geloven dat ecologie niets te maken heeft met ascese en gebrek aan comfort, maar veeleer met een bewuste levensstijl en gezonde genoegens.

Ons idee van het Naturhotel is gebaseerd op vijf pijlers:
- Ongerepte natuur rond het gebouw
- Gezond leven en goede architectuur
- Bewuste voeding
- Programma's voor vitaliteit, fitness en gezondheid
- Kunst, cultuur en sociale projecten

PRIJZEN

Zomer: vanaf 133€

Winter: vanaf 128€

/Per volwassene, halfpension

Gerbeweg, 18
6992 Hirschegg - Kleinwalsertal

Oostenrijk

ADRES

CONTACT

  • Facebook
  • Gris Icône Instagram
  • Gris Icône YouTube