ONZE PARTNERS

ARENAS RESORT ALTEIN

Arosa

Hotel restaurant spa ***

De Arenas Resort Altein heeft een centrale maar rustige ligging in het hart van het resort Arosa, dat al meer dan een eeuw gewaardeerd wordt om zijn klimaat.

ARENAS RESORT SCHWEIZERHOF

Sils Maria

Hotel restaurant spa ***

Het Arenas Resort Schweizerhof is rustig gelegen in het centrum van het pittoreske dorpje Sils-Maria in het Oberengadin.

DREI KÖNIGE

Chur

Hotel ***

Welkom in dit historische hotel met traditie sinds 1793 in het centrum van Chur, de oudste stad van Zwitserland. 

GEBIEDSINFORMATIE

Dit kanton, gelegen in de Alpen in het zuidoosten van Zwitserland, is drietalig. Je kunt Italiaans, Duits of Romansh spreken.

Tijdens uw wintervakantie kunt u zich laten meeslepen door activiteiten als paragliding, skiën in Arosa met zijn 225 km aan pistes of wandelen. Sluit uw avonden af in de talrijke thermen die het kanton biedt.

Voor mountainbikefanaten zijn er vele bewegwijzerde routes beschikbaar. Lenzerheide biedt bijvoorbeeld verschillende soorten circuits aan volgens uw wensen: families, sporters... Er zijn meer dan 300 km paden gewijd aan mountainbikes.

In de zomer ontdekt u tijdens uw wandelingen de echte kleuren van de natuur: het groen van bomen en weiden, de meren... Trek dus uw wandelschoenen aan en ga op weg naar de 10 Meren van Arosa.

Waarom verrijkt u uw cultuur niet in Chur, de oudste stad van Zwitserland?

Door de enorme uitgestrektheid van het kanton heeft "Graubünden" een zeer verschillend klimaat, afhankelijk van de stad waar u zich bevindt.

Wat de culinaire specialiteiten betreft, kunt u genieten van Bündnerfleisch als hoofdgerecht, gevolgd door een Engadine-notentaart als dessert.

Volg ons op sociale netwerken
Abonneer u op onze nieuwsbrief
Siteplan
  • La Maison de la Montagne et de la Me
  • Instagram - Cercle blanc
  • LinkedIn - White Circle
Mis onze nieuwsbrieven niet om exclusieve informatie te krijgen en het beste uit uw verblijf in de bergen te halen.
Bestemmingen
Volgens mijn wensen
Over ons
FAQ
Contact
Gemaakt door I.D. System
Webdesigner - Cassandre Jonckheere
Zin in een vakantie aan zee? Ontdek hier onze partners