Graubünden

carte les grisons.png

ONZE PARTNERS

Posthotel Valbella_Standard Zimmer.jpg

POSTHOTEL VALBELLA

Hotel Restaurant Spa ***

Lenzerheide Valbella

Welkom bij Posthotel Valbella! Dit typische Graubünden-hotel is het hele jaar door het ideale uitgangspunt voor uw bergexpedities.

Aussenansicht_Sommer.jpg

HOTEL LENZERHORN & HAUS SPESCHA

Hotel Restaurant Spa ****

Lenzerheide

Het 4-sterren Lenzerhorn Spa & Wellness Hotel ligt in het hart van Lenzerheide en is zowel in de zomer als in de winter een charmante en gastvrije plek om te ontdekken.

GEBIEDSINFORMATIE

Dit kanton, gelegen in de Alpen in het zuidoosten van Zwitserland, is drietalig. Je kunt Italiaans, Duits of Romansh spreken.

Tijdens uw wintervakantie kunt u zich laten meeslepen door activiteiten als paragliding, skiën in Arosa met zijn 225 km aan pistes of wandelen. Sluit uw avonden af in de talrijke thermen die het kanton biedt.

Voor mountainbikefanaten zijn er vele bewegwijzerde routes beschikbaar. Lenzerheide biedt bijvoorbeeld verschillende soorten circuits aan volgens uw wensen: families, sporters... Er zijn meer dan 300 km paden gewijd aan mountainbikes.

In de zomer ontdekt u tijdens uw wandelingen de echte kleuren van de natuur: het groen van bomen en weiden, de meren... Trek dus uw wandelschoenen aan en ga op weg naar de 10 Meren van Arosa.

Waarom verrijkt u uw cultuur niet in Chur, de oudste stad van Zwitserland?

Door de enorme uitgestrektheid van het kanton heeft "Graubünden" een zeer verschillend klimaat, afhankelijk van de stad waar u zich bevindt.

Wat de culinaire specialiteiten betreft, kunt u genieten van Bündnerfleisch als hoofdgerecht, gevolgd door een Engadine-notentaart als dessert.