Hôtel Stephanshof

HOTEL RESTAURANT SPA

Villandro - Tyrol du Sud

Hotel Stephanshof.png

Het Granpanorama Hotel StephansHof **** ligt op het zonnige Villandro-plateau op een hoogte van 880 m en biedt zijn gasten een onvergelijkbaar panoramisch uitzicht op de Dolomieten, een UNESCO-werelderfgoed.

Daarnaast staan de traditionele Zuid-Tiroolse keuken, die de mediterrane en Oostenrijkse gerechten licht combineert, en de uitstekende witte wijnen van het Isarco-dal in het middelpunt van de belangstelling van het hotel.

Het hotel is het ideale uitgangspunt voor wandelingen van alle niveaus en moeilijkheidsgraden: vele paden beginnen direct voor de deur van het hotel en leiden u door bossen en weiden naar de Alpe di Villandro, een van de mooiste plateaus. 

In de winter is het hotel het ideale uitgangspunt voor sneeuwschoenwandelingen in romantische besneeuwde bergweiden.
 

Skiliefhebbers kunnen genieten van de perfect geprepareerde pistes van gerenommeerde skigebieden zoals Gardena, Alpe di Siusi, Sella Ronda of Plose, die allemaal gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit het hotel.

Dankzij de centrale ligging in het hart van Zuid-Tirol is het Granpanorama Hotel StephansHof ook ideaal voor uitstapjes naar de nabijgelegen steden Chiusa, Bressanone, Bolzano en Merano.

Van de culturele hotspots van de hoofdstad van Zuid-Tirol tot de meest afgelegen delen van de Dolomieten lijkt alles op loopafstand te liggen.

PRIJZEN

Zomer: vanaf 188€

Winter: vanaf 168€

/In standaard kamer

St. Stefano, 12
39040 Villandro

Italië

ADRES

CONTACT

  • Facebook
  • Gris Icône Instagram