Hôtel Notre Maison

HOTEL RESTAURANT SPA

Cogne - Vallée d'Aoste

Notre Maison.png

Het Eco Wellness Hotel Notre Maison*** wordt gekenmerkt door kleine overdekte paden die de typische houten en stenen huizen van dit familiebedrijf met elkaar verbinden. In de loop der tijd hebben Angelo, Irma en hun kinderen dit herenhuis de smaak van een klein dorp in het groen van het bergachtige park "Gran Paradiso" gegeven. 


De spa, zeer aangenaam en goed verzorgd, biedt à la carte diensten en gepersonaliseerde wellnessprogramma's voor alle gasten.

De liefde voor lokale producten komt tot uiting in de kaart van het restaurant in het hoofdchalet. De grote open haard in de woonkamer is het middelpunt van het leven in dit huis waar reizigers vrienden worden en... vrienden huis maken!
 

Ecologisch hotel

De Celesia-familie, de eigenaren van de structuur, zijn uiterst gevoelig voor milieukwesties. In 2018 presenteerde het hotel "Alpine Green Experience", een project dat gasten een unieke en comfortabele ervaring biedt en hen bewust maakt van de noodzaak om het milieu te respecteren.
Concreet betekent dit dat het veld zijn energie zelf produceert. De energiebehoeften van het Eco Wellness Hotel Notre Maison worden in feite volledig gedekt door een warmtekrachtkoppelingscentrale met nul-emissie van biomassa, waarvan de werking gebaseerd is op de vergassing van hout in de vorm van spaanders afkomstig van de reiniging van de omliggende bossen. Op deze manier wordt de hele constructie van elektrische energie en warm water voorzien.
Dit is vooral het geval voor het buitenzwembad, dat het hele jaar door verwarmd is, een echte buitenoase! 

Het hotel voorziet ook in elektrische auto's vanaf de luchthaven van Turijn en elektrische fietsen ter plaatse.

Wellness
Aan de voet van de pistes
Familie
Wandelen
  • Facebook

PRIJZEN

Zomer: vanaf 102€

Winter: vanaf 102€

/Per persoon met halfpension

Frazione Cretaz, 8

11012 Cogne

Italië

ADRES

CONTACT