Hôtel Les Airelles

HOTEL RESTAURANTS SPA

Morzine - Haute-Savoie

Hotel Les Airelles.png

Een liefde voor een chalet in de Portes du Soleil!

 

Helder en warm, het hotel Les Airelles straalt welzijn uit in het hart van het dorp Morzine. Zomer of winter, afhankelijk van uw wensen, van het poolhouse tot aan de open haard, het hotel verwelkomt u met een glimlach. Ideaal gelegen op 80 meter van de skiliften, tegenover het VVV-kantoor en de skischool, biedt het gezellige en comfortabele ruimtes die aangepast zijn aan uw privé of professioneel verblijf.

 

Dit 4-sterrenhotel, dat al 3 generaties lang door dezelfde familie wordt gerund, is een oase van rust waar het goed is om te leven als minnaar, met familie of vrienden!

 

Restaurants in Morzine: hoog in smaak

Een passie van vader op zoon om u in het hart van de bergen een keuken vol finesse en smaak te laten ontdekken. Twee gastronomische restaurants: Les Jardins d'Ulysse bij het zwembad en Les Airelles met zijn Savoyaardse charme.

 

In het hart van de Portes du Soleil: Reflectie & actie!

Werk en plezier combineren in een uitzonderlijke omgeving in het hart van het Morzine resort, dat is wat Hotel Les Airelles u biedt met zijn 3 seminariezalen en ontspanningsruimtes.

 

Uw kuurhotel in Morzine

Alleen aan jezelf denken na een intense dag... In ons hotel & spa wacht u een heel leven van welzijn: verwarmd binnenzwembad, hammam, sauna, jetdouche, fontein met etherische oliën, massages en behandelingen, fitness.

  • Facebook

PRIJZEN

Winter: vanaf 150 €

Zomer: vanaf 100 €

/ Per persoon met halfpension

CONTACT

Place du Baraty, 25

74110 Morzine

Frankrijk

ADRES