Le Chamois d'Or

Chalet Hôtel - Restaurant - Spa

Cordon - Haute-Savoie

Het Hotel

Tegenover de Mont-Blanc reeks, gelegen in Cordon, in een klein authentiek Savoyaards dorpje vlakbij Megève en Chamonix, verwelkomt dit familiehotel u in een warme en vriendelijke sfeer. Een ideale locatie voor skiërs, want het skigebied van Cordon ligt op 800 meter afstand en de Cordon shuttlebus passeert voor het hotel. De hellingen van Combloux en Megève zijn ook in de buurt (4 km).

Het hotel heeft 28 kamers, waaronder een suite, allemaal met balkon. Een groot buitenzwembad (verwarmd in de zomer) biedt een adembenemend uitzicht op de Mont-Blanc, vergezeld van een tennisbaan, een jeu de boulesbaan, een tafeltennistafel, een schommel en een bibliotheek. Kortom, alles is gepland om uw verblijf en dat van uw kinderen te verbeteren. Het hotel biedt zijn gasten ook elektrische mountainbikes, een gesloten garage en Tesla-laadstations en elektrische auto's aan. Het verblijf wordt georganiseerd in de vorm van B&B-arrangementen en ½ pensioen en dit, zomer en winter.

Een gezellige lounge wacht op u om u te verwarmen bij het vuur, onder het genot van een cocktail of een zelfgemaakt gebakje. Tot slot kunt u in een grote bloemrijke en schaduwrijke tuin ontspannen terwijl u de bergen op 360° bewondert, en vooral de Mont-Blanc die majestueus voor u troont.


Het Spa

De Chamois d'Or biedt u ook de Vertigo Spa, een Spa Ontspanningsruimte met sauna, fitnesstoestellen, ontspannende of versterkende massages (rug, voeten...), maar vooral multisensoriële ervaringen dankzij het Cocooning Bed en de Iashi Dome, ideaal na het skiën.


Het Restaurant

Het restaurant biedt een smakelijke keuken op basis van verse en lokale producten, zonder de regionale specialiteiten te vergeten. Geschilderde kasten en Savoyaardse meubels zetten de toon voor een warme sfeer, net als de keuken die hier geserveerd wordt. De grote erkers laten u de mooiste toppen van de Alpen zien: de Mont-Blanc, de Aiguille du Midi, de Aiguille Verte, de Drus...

De chef biedt u elke dag een ander menu aan op basis van marktproducten. De regionale specialiteiten en kazen worden geïllustreerd naast een menu dat zowel fijnproevers als fijnproevers, liefhebbers van de klassieke en zorgvuldige keuken zal aanspreken: warme kleine "chaussons" met reblochonkaas, blanquette de veau à l'ancienne, in Lyon gebakken kalfslever, kikkerbilletjes in Provençaalse stijl, eendenborst met honing uit de Alpen... Ook vissen uit de regio staan in de schijnwerpers, zoals baarsfilets en het meer van Genève. Deze veelzijdige tafel biedt een unieke specialiteit: de Farcement de Cordon, bekend in de hele regio en bereid met passie, net als de grootmoeder vroeger deed in de Hostellerie du Mont-Blanc.


Mooi, goed, geluk om zonder matiging te consumeren voor de Mont-Blanc!

PRIJZEN

Vanaf 170€

/Per persoon in tweepersoonkamer

4080 route de Cordon
74 700 CORDON

Frankrijk

ADRES

CONTACT