Hôtel La Palsa

HOTEL RESTAURANT

La Val - Tyrol du Sud

Hotel La Palsa ligt op 1.348 m hoogte in het centrum van het pittoreske dorpje La Val in Alta Badia en is ideaal gelegen om één van de mooiste natuurwonderen van Italië te ontdekken: de Dolomieten van Zuid-Tirol.

In de winter kunt u gebruik maken van de pendeldienst die u rechtstreeks naar de omliggende skigebieden van Plan de Corones (1 uur rijden) en Alta Badia (30min rijden) brengt. Daarnaast zijn er verschillende langlaufloipes toegankelijk vanuit het dorp. In de zomer kunt u genieten van de talloze wandelroutes in de omgeving. La Val is het eerste gecertificeerde wandeldorp in Zuid-Tirol en een pionier van het project "Europese Wandeldorpen". Het Val in Alta Badia is dan ook een uitgelezen bestemming voor mensen met een passie voor natuur en buitensport.

Dit 3-sterren hotel is in de zomer van 2016 grotendeels gerenoveerd en wordt gekenmerkt door een passie voor Ladinische cultuur en territorium. Hier vindt u een warme en bijzonder behulpzame ontvangst. De typische Ladinische gastvrijheid, de prachtige natuurlijke plaatsen om te ontdekken, het betoverende en ontspannende landschap van de tuin, de spa-wellness-diensten en de privacy van de kamers zullen uw verblijf in La Val onvergetelijk maken.

PRIJZEN

Zomer: vanaf 57€

Winter: vanaf 58€

/persoon /nacht op halfpension

Strada San Senese, 9
39030 La Val

Italië

ADRES

CONTACT

www.lapalsa.it

info@lapalsa.it

+39 (0)471 843 114

  • Facebook
  • Gris Icône Instagram