Hôtel Castor

HOTEL RESTAURANT

Champoluc - Vallée d'Aoste

Capture d’écran 2020-08-26 à 14.19.08.

Hotel Castor is een huis in het dorp Champoluc in de regio van het Monte Rosa massief. Het dorp ligt in de Ayas-vallei op 1570 meter boven de zeespiegel en biedt een spectaculair panoramisch uitzicht. Het hotel ligt in het hart van het dorp, op slechts een korte wandeling van het eerste liftpunt van het skigebied van Monterosa. Dit zeer brede dal is ook ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers, want er zijn verschillende routes met verschillende moeilijkheidsgraden. Deze variëren van routes die meer geschikt zijn voor gezinnen tot routes die meer geschikt zijn voor ervaren sporters. Als kleine tip: in de zomer kunnen de skiliften van de vele omliggende skigebieden de fietsen naar de toppen brengen, wat toegang geeft tot een prachtig uitzicht alvorens een gedenkwaardige afdaling met de fiets te maken.


Het bedrijf wordt al 4 generaties lang gerund als een familiebedrijf. Het heeft 32 kamers, ingericht in een typische bergstijl, waar hout domineert en een comfortabele en warme sfeer creëert. Het hotel heeft ook een zeer aangename tuin die een prachtig uitzicht biedt op de beboste hellingen van de vallei. In het hotelrestaurant kunnen de gasten dankzij het advies van de sommelier de specialiteiten uit de keuken van Valle d'Aosta en de beste lokale wijnen proeven.


Voor de sportliefhebbers zijn er tal van fietsroutes die gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit het hotel. Dit maakt het een ideaal uitgangspunt voor prachtige fietstochten in de regio. Of u nu een mountainbiker of een racefietser bent, er zijn vele routes om aan de verschillende behoeften van de fietsliefhebbers te voldoen. Naast de parkeergarage aan de achterzijde van het hotel is er ook een overdekte fietsenstalling, om de veiligheid van uw uitrusting te garanderen, en een verhuurdienst voor elektrische fietsen (e-bikes).


Tussen ontspanning en avontuur door beschikt dit hotel over alle nodige faciliteiten en diensten om tegemoet te komen aan de behoeften van gasten die op zoek zijn naar een gastvrij etablissement voor een onvergetelijke vakantie in de bergen.

PRIJZEN

Zomer: vanaf 50€

Winter: vanaf 50€

/Per persoon in een eenpersoonskamer

Ramey Road, 2
1102O Champoluc

Italië

ADRES

CONTACT

  • Gris Icône Instagram
  • Gris Icône YouTube
  • Facebook