Le Jorat

 GASTENKAMERS RESTAURANT GEMEUBILEERDE APPARTEMENTEN

Bogève - Haute-Savoie

DE GASTENKAMERS

Ideaal gelegen in het hart van de Haute-Savoie, tussen eeuwige sneeuw, mysterieuze bossen en majestueuze meren, past de gîte Le Jorat perfect in een ongerepte landelijke en natuurlijke omgeving. Zowel in de zomer als in de winter verwelkomen onze gastenkamers u in een warme en vriendelijke sfeer, voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden.

 

In de Gîte Le Jorat verwelkomen we ook groepen, ondernemingsraden of professionals uit alle lagen van de bevolking, aan wie we een kader bieden dat bevorderlijk is voor de reflectie, het bedrijfsleven en de samenhang van het team.


Of u nu een kunst- en geschiedenisliefhebber bent, een liefhebber van sport en sensatie, een liefhebber van de natuur en verkwikkende wandelingen, een fijnproever die houdt van streekproducten of gewoon graag wil ontspannen en nieuwe energie opdoen, wij zullen er alles aan doen om van uw verblijf in de Haute-Savoie een uitzonderlijk verblijf te maken...

 

GEMEUBILEERDE APPARTEMENTEN

We hebben een keuze van de ruimte en de ruimte om aan uw wensen te voldoen. Of u nu alleen bent, met uw familie, in een groep of met vrienden, Le Jorat verwelkomt u op elk moment van het jaar. Wij bieden appartementen aan die geschikt zijn voor 3 tot 15 personen, die flexibel zijn en kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke groep, en niet te vergeten onze 2-persoonsstudio's. 

 

 

 

ONZE RESTAURANT

Sophie en Bruno heten u welkom in hun restaurant in Bogève. Een vriendelijke sfeer en omgeving wachten op u met een terras met uitzicht op de vallei.

 

A la carte, lokale en kwaliteitsproducten voor een traditionele en Savoyaardse keuken.

PRIJZEN

Winter: vanaf 70€

Zomer: vanaf 70€

/Per gastenkamer voor 2 personen

Route de la chaîne d'or, 1170

74250 Bogève

Frankrijk

ADRES

CONTACT

  • Facebook