Gasthof Stern

HOTEL RESTAURANT

Tiso - Tyrol du Sud

Capture d’écran 2020-08-20 à 16.33.18.

Het 3-sterren Gasthof Stern Hotel ligt op 963 meter boven de zeespiegel in Tiso en heeft een prachtige tuin met een zwembad, een restaurant en een pizzeria. De kamers zijn ingericht in een stijl die traditie en moderniteit op bewonderenswaardige wijze combineert. De meeste kamers van het Gasthof Stern hebben een balkon, terwijl alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking. Vanuit het venster van uw kamer heeft u een prachtig uitzicht op het centrale deel van de Val d'Isarco en een fantastisch berglandschap tot aan de Dolomieten.

Elke ochtend serveren wij u een ontbijtbuffet met kaas, vleeswaren en eieren, vergezeld van zelfgemaakte taarten en jam. U kunt ook genieten van regionale, mediterrane gerechten en van pizza's die worden geserveerd in ons restaurant met terras.
Het Hotel Gastof Stern in Zuid-Tirol is het ideale uitgangspunt voor wandelingen, excursies, reizen, winkelen, cultuur. Na een dagje fietsen of wandelen in de omgeving kunt u zich ontspannen bij het buitenzwembad in onze aangelegde tuin.
Chiusa en Bressanone, respectievelijk 10 en 20 km verderop, kunnen met de bus worden bereikt vanaf de bushalte direct voor het hotel.

PRIJZEN

Zomer: vanaf 61€

Winter: vanaf 68€

/persoon /nacht op halfpension

Teisser Strasse, 13
39040 Funes

Italië

ADRES

CONTACT

  • Facebook