Family Hotel Posta

FAMILIEHOTEL

Val Gardena - Tyrol du Sud

Capture d’écran 2020-07-27 à 11.07.55.

Het Family Hotel Posta in Santa Cristina verwelkomt u graag in een warme en authentieke sfeer. Het onlangs gerenoveerde Family Hotel Posta nodigt u met trots uit voor een ontdekkingsreis naar onze filosofie en ons concept van goed leven en biedt onze gasten een uitstekende en ontspannende vakantie te midden van de natuurlijke en biologische schoonheid van Val Gardena.

Als u op zoek bent naar een familievakantie in de Dolomieten, dan is het Family Hotel Posta in Santa Cristina Valgardena uw beste keuze. Wij zorgen ervoor dat elk lid van het gezin van zijn of haar vakantie kan genieten zoals hij of zij dat wil! Het personeel van ons 4-sterren familiehotel in Val Gardena staat altijd voor u klaar met een helpende hand en een vriendelijke lach. Of u nu uw comfortabele kamer of suite binnenkomt of weggaat, in het natuurparadijs van de Dolomieten voelt u zich ondergedompeld in een wereld van welzijn en lichtheid. Maak je klaar om ons land te ontdekken op zijn meest authentieke manier!

Uw kinderen kunnen zich uiten en zich vermaken in "Villa Dumbo", waar ze zich kunnen bezighouden met manuele en culinaire activiteiten, terwijl ze genieten van de kinderklimmuur en een grote keuze aan speelgoed. Baby's hebben hun eigen kleurrijke en op maat gemaakte ruimte: de "Gnome Club".

Ouders en kinderen kunnen kiezen uit een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten voor elk seizoen, en kunnen zich ontspannen weg van de stress van het dagelijks leven.

De zomer in Val Gardena is ideaal voor buitenrecreatie, want de regio biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten: wandelen, nordic walking, mountainbiken en nog veel meer.

In de winter organiseert de skischool Santa Cristina skilessen voor kinderen, waarbij sport en spel worden gecombineerd. Volwassenen kunnen hun deel van het plezier hebben met onze begeleide skitour aanbiedingen. U kunt ook op uw gemak de mooiste skipistes van Val Gardena afdalen, alleen of met onze ervaren skigidsen.

  • Facebook
  • Gris Icône Instagram
  • Gris Icône YouTube

PRIJZEN

Zomer: vanaf 280€

Winter: vanaf 360€

/Dag in een comfortruimte

Via Dursan, 32
39047 Santa Cristina

Italië

ADRES

CONTACT