Domaine du Hirtz

HOTEL RESTAURANTS SPA

Wattwiller - Alsace

logos domaine du hirtz.PNG

Kom naar de HIRTZ en herontdek je ware aard.

 

In Wattwiller in de Haut-Rhin, op het kruispunt van de wijnroute en de route des crêtes, op 40 minuten van de internationale luchthaven Basel-Mulhouse, op 10 minuten van het station van Cernay en dicht bij de hoofdwegen, ontvangt het Domaine du HIRTZ u 350 dagen per jaar op 8 hectare grond in een groene en ongerepte natuurlijke omgeving.

 

Het Domaine du HIRTZ, het eerste ecotoeristische verblijf in de Elzas, ligt op 550 m hoogte in het hart van het Regionale Natuurpark van de Ballons des Vosges, in het bos van Hirtzenstein. Het biedt u logies in studio's en gîtes, gastronomie in de Auberge du HIRTZ of wellness in de Nordic SPA, en niet te vergeten talrijke activiteiten en animaties voor groot en klein, afgestemd op het ritme van de vakantie en de seizoenen. Hier kunt u kennismaken met langzaam toerisme, met één devies: tot rust komen en genieten van wat u om u heen aantreft.

 

Als aangepast bedrijf hebben wij ervoor gekozen te geloven dat engagement voor mensen met een handicap ook rijmt met succes, en dit op verschillende niveaus. De onderneming heeft 60% van haar werknemers erkend als gehandicapte werknemers.

 

ONZE ACCOMMODATIE

Wakker worden in het hart van de natuur

 

Wat een genot om te slapen in een authentiek en warm kader dat u bij het ontwaken een zicht biedt op de Rocher du Cerf (of "Hirtzenstein") en de omliggende natuur! En welke accommodatie u ook kiest, u zult thuis zijn, in alle vrijheid.

 

Of u nu alleen bent of met z'n tweeën, de cocooning studio met zijn uitgeruste kitchenette en badkamer met douche zal u perfect passen. Wij beschikken over 10 studio's van 19 m2 voor 2 personen (waarvan 1 aangepast voor personen met beperkte mobiliteit).

 

Als u met uw gezin of vrienden komt, is de lodge, die plaats biedt aan 2 tot 8 personen, volwassenen en kinderen, voor u gemaakt. Ontworpen op twee niveaus met een mezzanine en een privé terras op hetzelfde niveau, is de lodge volledig uitgerust om een perfect comfort te garanderen. Wij beschikken over 12 onafhankelijke logementen (waarvan 1 aangepast voor personen met beperkte mobiliteit) van 65 m2 waaronder 2 VIP logementen.

ONZE NOORDSE SPA


Net als in de Scandinavische landen, laat onze Village Institute of well-being Le Spa Nordique u kennismaken met het concept van thermorelaxatie.

 

Dit concept bestaat uit het afwisselen :

Heet 15 min: om te zweten en gifstoffen af te voeren.

Koud gedurende 1 minuut: om de bloedcirculatie te stimuleren en uw organen en weefsels van zuurstof te voorzien.

Rust 20 minuten: om uw lichaam de kans te geven te regenereren en langzaam terug te keren naar de oorspronkelijke temperatuur.

 

Reis naar de wereld van Scandinavië, land van ijs en vuur... Een parcours leidt u door de faciliteiten en diensten verspreid over 13 ruimtes.

 

 • Het overdekte balneo zwembad van 28-32°C met masserende jets, watervallen, tegenzwemmen met een tunnel die naar een regengrot leidt.

 • Nordic baden - 3 individuele baden van 36°C. 

 • De Nordic grot met hammam van 50°C, regendouche, mineraalruimte met hangende cocons, ijsfontein.

 • De sauna in het bos van 90°C met zijn geïntegreerde douche

 • Een koud bad met een gemiddelde temperatuur van 8°C. 

 • Het zintuiglijk waarnemingscentrum met zijn 2 masserende drijfbedden (betalend op reservering)

 • De modelbouwgrot (modelbouw tegen betaling na reservering).

 • De fitnesstent met sportactiviteiten op scherm en cardioapparatuur

 • Le Kota du Spa Nordique - restaurantgedeelte (tegen betaling van 28€/pers. excl. drankjes)

 • De hoogtebelevenis: Hammam met eucalyptus 45°C, sauna met berggeuren 80°C, nordic- en zintuiglijke douche, rustzone, semi-buitenbubbelbad, scrubbedden, mineraalzone met zoutverstuiving, kruidentheezone en boskruidensauna 65°C.

 • Het natuur- en welzijnsgebied: Ontspanningsbubbel, botanische zone, kampvuur, zintuiglijk blotevoetenpad, bi-zone tegenstroom zwemspa, 36°C whirlpool, 4-persoons relaxhangmatten relaxfonteinen, 8°C koud bad.

 

CATERING BIJ DE AUBERGE DU HIRTZ

 

Verwen uw smaakpapillen in een vriendelijke sfeer

Het concept van de Auberge du HIRTZ bestaat erin u traditionele of vernieuwde gerechten aan te bieden met lokale accenten, gebruik makend van alle rijkdom van de regionale en seizoensproducten.

 

SEMINARS

 

Ontdek een ideale omgeving in het hart van de Elzas, dicht bij Duitsland, Zwitserland, Mulhouse en Straatsburg voor uw bedrijfsseminars, werkvergaderingen en studiedagen.

 

Onze residentie biedt ruimten die bevorderlijk zijn voor uitwisselingen en creatief denken, een inrichting op maat en een gepersonaliseerde begeleiding voor een kwaliteitsvol seminarie in de lijn van duurzame ontwikkeling.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met het Hirtz-team, dat uw vragen zal beantwoorden en u zal helpen bij de organisatie van uw evenement in de Elzas.

PRIJZEN

In studio: van 70€ tot 90€.

In Lodge: van 160€ tot 189

Lieu dit du Hirtzenstein,

68700 Wattwiller,

France.

ADRES

CONTACT

 • Gris Icône Instagram
 • Facebook