Hôtel Diplomatic

HOTEL RESTAURANT SPA

Benidorm - Alicante

Hotel Servigroup Diplomatic ligt in het centrum van Benidorm, op slechts enkele meters van het beroemde driehoekige plein. Het is gelegen in Calle Gerona, een zeer commercieel gebied met verschillende restaurants en bars erlangs en op slechts 220 meter van het strand van Levante.

Dit 4-sterren superior hotel is een klassieker onder de nationale en internationale gasten. Het heeft talrijke prijzen gewonnen van internationale touroperators en is een aanbevolen hotel voor volwassenen, perfect voor zelfzorg en ontspanning.

De comfortabele en ruime faciliteiten en de bevoorrechte ligging maken het de ideale plek om te genieten van uw vakantie, kort verblijf of zakelijke bijeenkomsten

Het heeft 4 zwembaden, een wellnesscentrum en een gratis Wi-Fi-verbinding in het hele etablissement, inclusief buitenruimtes voor de dekking.

Het Hotel Diplomatic is ongetwijfeld een van de meest gewaardeerde hotels in het centrum van Benidorm, en wordt vooral aanbevolen voor verblijven die gericht zijn op wellness of zakelijke bijeenkomsten, dankzij de diensten die het aanbiedt.

Wellness
Familie
Wandelen

PRIJZEN

Vanaf 83 €

/In een standaardkamer met halfpension

C/ Gerona, 9-11

03503 Benidorm

Spanje

ADRES

CONTACT

  • Facebook
  • Gris Icône Instagram
  • Gris Twitter Icon
  • Gris Icône YouTube