ONZE PARTNERS

LLEIDA

Pyrénées de Lleida

Toeristenbureau

Het beste van de regio: het enige nationale park in Catalonië, 2 natuurparken en 23 natuurgebieden, een UNESCO-erkenning en een van de grootste skigebieden van Spanje.

HÔTEL CAN BOIX DE PERAMOLA

Peramola

Hotel ****

Een paradijs op aarde, midden in het pre-Pyreneese gebergte, op 160 km van Barcelona. Een activiteitencentrum waar de rust van de plaats gecombineerd wordt met wandelen en andere avontuurlijke sporten.

NOU CAMPING

La Guingueta d'Aneu

Camping ***

Camping gelegen in de Aneu-vallei, een van de mooiste plekken in de Catalaanse Pyreneeën, naast het Nationaal Park Aigüestortes en het meer van San Maurici.

GEBIEDSINFORMATIE

Catalonië is een autonome regio in het noordoosten van Spanje. De hoofdstad is Barcelona en er wordt Catalaans gesproken. Deze regio is vooral een mengeling van de kust, aangezien het grenst aan de Middellandse Zee, en de bergen met de 230 kilometer van de Pyreneeën in het noorden.

In de zomer kunt u genieten van wandelingen op de toppen van de Val d'Aran of in het natuurpark van de Montsec, maar ook ontspannen op een van de 200 stranden in de omgeving. 18 mountainbikecentra staan ook tot uw beschikking om de fauna en flora vanuit een andere hoek te verkennen. Voor adrenalineliefhebbers zijn er ook ongewone activiteiten zoals rafting, paragliding, canyoning of heteluchtballonvaart.

Tijdens het sneeuwseizoen zijn er in de Catalaanse regio 10 skigebieden geopend.

U zult uw artistieke kennis kunnen vergroten wanneer u het Dali en Miro museum bezoekt. Ook de cultuur is in deze regio zeer gevarieerd. Er zijn Romaanse kerken, Griekse steden, Joodse wijken...

In Catalonië vinden we verschillende soorten klimaat. Inderdaad, het klimaat zal meer alpien zijn in de bergen en meer droog en warm in het binnenland van de regio.

Mis de niet te missen gerechten van de regio niet tijdens uw verblijf! Calçots, fideuà, crema catalana...

Volg ons op sociale netwerken
Abonneer u op onze nieuwsbrief
Siteplan
  • La Maison de la Montagne et de la Me
  • Instagram - Cercle blanc
  • LinkedIn - White Circle
Mis onze nieuwsbrieven niet om exclusieve informatie te krijgen en het beste uit uw verblijf in de bergen te halen.
Bestemmingen
Volgens mijn wensen
Over ons
FAQ
Contact
Gemaakt door I.D. System
Webdesigner - Cassandre Jonckheere
Zin in een vakantie aan zee? Ontdek hier onze partners