CANTON DE BERNE

ONZE PARTNERS

ADELBODEN LENK KANDERSTEG

Tourismus Adelboden Lenk Kandersteg

Toeristenbureau

De bestemming in het hart van het Berner Oberland is synoniem met een unieke veelzijdigheid. De historische Gemmi-pas, de steilste postbus van Europa, het Oeschinenmeer, de ... De TALK-regio biedt vele activiteiten.

HÔTEL HULDI

Adelboden

Hôtel restaurant***

Tijdelijk gesloten...

 

Adelboden is een klein bergdorp vol verrassingen en avonturen!
De toeristische regio Adelboden-Lenk biedt 45 km aan wandelpaden voor alle niveaus.

ARENAS RESORT VICTORIA-LAUBERHORN

Wengen

Hotel restaurant spa ***

Dit hotel ligt op een steenworp afstand van het station van Wengen, aan de voet van de beroemde Jungfrau-berg. Auto's zijn niet toegestaan, waardoor je absolute rust krijgt. 

THE CAMBRIAN

Adelboden

Hotel restaurant spa ***

Tijdelijk gesloten tot 07-05-2021...

Dit designhotel ligt midden in een droomomgeving, in een ongerept landschap in het hart van de Zwitserse Alpen in het dorp Adelboden. 

GEBIEDSINFORMATIE

Het kanton Bern ligt op de grens tussen de Duits- en Franstalige gebieden van Zwitserland en is na Graubünden het grootste kanton van Zwitserland. De officiële talen zijn Frans of Engels.

Deze regio wordt gedomineerd door talrijke meren en talrijke bergachtige gebieden, met name de Jura. In Interlaken kun je bijvoorbeeld paragliden, raften of schaatsen op de Top of Europe Ice Magic.

Het kanton heeft ook talrijke meren zoals Thun en Brienz en natuurparken zoals Diemtigtal. Bern is daarom ideaal om te wandelen en te fietsen. Het biedt unieke panorama's zoals de Eiger, Mönch en Jungfrau. De Junfrau-regio heeft verschillende even mooie en verschillende dorpen: Grindelwald, Wengen, Mürren, Haslital, Hasliberg en Grimselwelt.

Als u een skiliefhebber bent, ga dan naar Adelboden Lenk Kandersteg. Deze regio staat wereldwijd bekend als het 2e beste skigebied.

Tijdens uw verblijf in het kanton Bern kunt u genieten van het heerlijke konijnenlevergebakje met Bernse aardappelen.