ONZE PARTNERS

HÔTEL NORDIC

El Tarter Canillo

Hotel restaurant spa ****

Gelegen op een hoogte van 1710 meter en in volledig contact met de natuur, is het Nordic Hotel een bevoorrechte plaats van welzijn. 

GEBIEDSINFORMATIE

De regio Canillo is een van de hoogste parochies van Andorra. Want in Andorra hebben we het over parochies voor de regio's. Het is een kwaliteitsvolle en zeer rustige bestemming. In deze ongerepte omgeving, die u prachtige landschappen biedt, zullen de valleien u laten genieten van de beste en buitengewone actieve ervaringen in de natuur. Het vormt de poort naar Grandvalira, Soldeu, El Tarter en Canillo het grootste skigebied van de Pyreneeën en het grootste aanbod aan winter- en zomeractiviteiten van het land.

Deze parochie zal u bekoren met haar toeristische aspect, maar toch blijft ze zeer authentiek met haar vee en landbouw. U zult prachtige landschappen kunnen bewonderen die bewaard zijn gebleven dankzij het evenwicht dat de mens heeft opgedrongen om het grondgebied te beschermen.

U zult ook in staat zijn om musea, monumenten, culturele routes, festivals en feesten te ontdekken die slechts een staaltje zijn van hun rijke historische erfgoed zal u betoveren.

Als activiteiten kunt u genieten van skiën, sneeuwschoenwandelen, sneeuwscooteren, helikoptervluchten, langlaufen, paragliden...

In de zomer daarentegen gaat u liever paardrijden, fietsen, klimmen, via ferrata, vissen, ... maar ook wandelen waardoor u kunt stoppen in een toevluchtsoord en genieten van een of meer nachten in het hart van de natuur.

Aarzel niet langer en kom Andorra ontdekken...

Volg ons op sociale netwerken
Abonneer u op onze nieuwsbrief
Siteplan
  • La Maison de la Montagne et de la Me
  • Instagram - Cercle blanc
  • LinkedIn - White Circle
Mis onze nieuwsbrieven niet om exclusieve informatie te krijgen en het beste uit uw verblijf in de bergen te halen.
Bestemmingen
Volgens mijn wensen
Over ons
FAQ
Contact
Gemaakt door I.D. System
Webdesigner - Cassandre Jonckheere
Zin in een vakantie aan zee? Ontdek hier onze partners