Hôtel Can Boix de Peramola

HOTEL RESTAURANT

Peramola - Catalogne

Can Boix 2.png
Can Boix 1.png

Een paradijs op aarde, midden in het voor-Pyreneeëngebergte, op 160 km van Barcelona en aan de voet van de bergen. Can Boix is een rustige plek waar reizigers zich kunnen ontspannen en zich met vrienden en familie kunnen vermaken bij het zwembad, de tennisbaan, de petanquebaan en de kindertuin. Reizigers kunnen ook genieten van de tuin en de groentetuin, evenals van de sauna en de mooie kamers die allemaal zijn uitgerust met hydromassagebaden en die uitkijken op de tuin of de bergen.  Het is een centrum van activiteiten waar de rust van de plaats wordt gecombineerd met wandelen en andere avontuurlijke sporten.


Dit traditionele hotel wordt sinds 1763 gerund door de familie Pallarés. Het prachtige gebouw zit vol details en is ideaal om te genieten van een unieke natuurlijke omgeving zonder aan comfort in te boeten.

 

De faciliteiten van het hotel zijn zowel geschikt voor een vrijetijdsverblijf als voor privé- of professionele evenementen. Het restaurant staat in de hele regio bekend om zijn verfijnde keuken, een voorstel van de traditionele Catalaanse keuken, opnieuw bekeken vanuit het oogpunt van eenvoudige en gezonde voeding, en bovenal van hoge kwaliteit.

 

Een emblematische plaats in de provincie Lleida en een essentieel onderdeel van uw vakantie in Catalonië!
 

Bien-être
Familie

PRIJZEN

Vanaf 136,80€

/Voor twee personen met ontbijt

Can Boix, S/N

25790 Peramola

Spanje

ADRES

CONTACT

  • Facebook
  • Instagram