Alpes du Léman

TOURISTENBUREAU

Haute-Savoie

Use catchy, fun text to tell people what you offer.

Parking
Restaurant
Pied des pistes
Piscine
Groupes
PMR
séminaire
Alpes_du_Léman_direction.png

De regio " Les Alpes du Léman ", gelegen in de Haute-Savoie, omvat verschillende bergdorpen die u in de zomer en winter verwelkomen: Bellevaux, Habère-Lullin, Habère-Poche, Lullin, Mégevette, Reyvroz, Saxel, Vailly en Villard.

 

In de winterperiode kunt u genieten van de vele skigebieden die de regio te bieden heeft. Zo zijn er de Habères, de Hirmentaz en de Roc d'Enfer. Er zijn ook andere sneeuwactiviteiten beschikbaar. Er zijn verschillende gebieden voor Noords skiën, sneeuwschoenwandelingen in de alpenweiden en de ontdekking van de regio met sledehonden. De Alpen van het meer van Genève zijn rijk aan prachtige landschappen: het meer van Genève, de Mont-Blanc.

 

Tijdens uw verblijf proeft u het dagelijkse leven en de knowhow van de bergbewoners: fondue of raclette in een iglo, kaasproeverij met lokale kleine boeren (Abondance, Reblochon...), cultureel bezoek...

 

Deze stations in de Noordelijke Alpen liggen op ongeveer 30 minuten van de steden Annemasse en Thonon-les-Bains, 1 uur van de luchthaven van Genève en 2 uur van Lyon, Frankrijk.

  • Facebook
  • Instagram
  • Gris Icône YouTube
  • Gris Twitter Icon
  • Gris Pinterest Icône
Domaine_des_Alpes_du_Léman.png

Route de Saint Jeoire, 99

74470 Bellevaux

Frankrijk

ADRES

CONTACT