ONZE PARTNERS

HÔTEL DIPLOMATIC

Benidorm

Hotel restaurant spa ****

Hotel Servigroup is ideaal gelegen op slechts enkele meters van de Plaza Driehoek en dicht bij het strand van Levante. 

HÔTEL MONTIBOLI

Villajoyosa 

Hotel restaurant spa *****

Hotel Servigroup Montiboli ligt in de provincie Alicante en heeft een unieke geografische ligging, op de top van een klif, geflankeerd door twee prachtige en rustige baaien. 

GEBIEDSINFORMATIE

Alicante ligt aan de Spaanse Costa Blanca. Het is een kust van meer dan 240 km met uitzicht op de Middellandse Zee. Alicante is de hoofdstad van de provincie Alicante. Het is een stad die elk jaar erg populair is bij duizenden toeristen vanwege de vele voordelen die het hen biedt: grote uitgestrekte stranden, een warm klimaat met optimale zonneschijn gedurende het hele jaar en vele activiteiten voor alle soorten mensen: De Esplanade van Spanje, het strand van Del Postiguet, Santa-Cruz, La Marina de Alicante, de arena van Alicante...

Wat de culturele activiteiten betreft, zijn historische plaatsen zoals het kasteel van Santa Barbara, de Basiliek van Santa Maria of het Museum voor Hedendaagse Kunst in Alicante ook toegankelijk voor het grote publiek.

Deze regio is ook idyllisch voor natuurliefhebbers, want een van de bijzonderheden van de regio Alicante is dat je de geneugten van de zee kunt combineren met die van de bergen. Inderdaad, u kunt enkele natuurparken ontdekken om te genieten van landschappen die een ansichtkaart waardig zijn.

Op gastronomisch vlak kunt u de paella alicantina met saffraan, rode pepers, kip en zeevruchten of de Arroz à Banda proeven.

Volg ons op sociale netwerken
Abonneer u op onze nieuwsbrief
Siteplan
  • La Maison de la Montagne et de la Me
  • Instagram - Cercle blanc
  • LinkedIn - White Circle
Mis onze nieuwsbrieven niet om exclusieve informatie te krijgen en het beste uit uw verblijf in de bergen te halen.
Bestemmingen
Volgens mijn wensen
Over ons
FAQ
Contact
Gemaakt door I.D. System
Webdesigner - Cassandre Jonckheere
Zin in een vakantie aan zee? Ontdek hier onze partners