top of page

WIE ZIJN WIJ? 

La Maison de la Montagne is een communicatiebureau dat als doel heeft het promoten en vertegenwoordigen van accommodaties in de bergen of aan zee en van toeristenbureaus in de BeNeLux en in het noorden van Frankrijk.

 

Wij bieden bestemmingen aan in 7 Europese landen en streven er voortdurend naar om onze voorstellen uit te breiden en te diversifiëren. Op de agenda staan onze bergadressen in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Andorra. 

ONZE DOEL

Ons doel is om u in contact te brengen met serieuze bergpartners en u te voorzien van volledige en gedetailleerde informatie 100% berg en zee, zomer en winter.

Sinds 1998 reist ons team de wereld rond om interessante panorama's en adressen te ontdekken. Wij kunnen u dan ook een gedegen advies geven op basis van specifieke criteria en wensen.

Alle accommodaties en regio's die wij aanbieden zijn door een lid van het team bezocht om de reizigers zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Op deze manier kunnen we u een verblijf garanderen dat het beste past bij uw behoeften.

WIE ZIJN WIJ? 

A bientôt au sommet !

team.jpeg

Travel is the only thing you buy that makes you richer

Een meertalig team van reislustigen die hun ervaringen delen.

bottom of page